- Vi ligner ikke på oss selv lenger

Forholdet deres er dømt nord og ned. Rekker Will og Jada å feire 15 år sammen?

RESPEKT VIKTIG: Tidligere i fjor svirret det rykter om at Will og Jada ville skilles, noe hun hevder var tåpelig. Nøkkelen til deres gode forhold er forståelse, aksept og medfølsomhet. Foto: All Over Press
RESPEKT VIKTIG: Tidligere i fjor svirret det rykter om at Will og Jada ville skilles, noe hun hevder var tåpelig. Nøkkelen til deres gode forhold er forståelse, aksept og medfølsomhet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det meget aktive skuespillerparet, Jada (40) og Will Smith (43), feirer snart 15-års ekteskap. De to giftet seg i hemmelighet på nyttårsaften i 1997.

- Vi ligner ikke på oss selv i det hele tatt, slik vi var da vi møttes. Den største forandringen er at vi begge har vokst opp, sier Jada.

Det var på premieren av den animerte barnefilmen «Madagascar 3», at paret snakket om jubilleumsplanene. Jada som har stemmen til en flodhest i filmen, innrømmet ironisk nok for få dager siden, at hun spiser kun for å unngå kollaps.

- Vanligvis pleier vi å gi hverandre en stor high-five på bryllupsdagen vår og juble fordi vi har klart enda et år. 


Sist uke deltok Jada som gjest på morgen-tv programmet «Today Show».

- Der var det et par som feiret hele 59 års ekteskap. Da tenkte jeg at 15 år er ingenting. Det er sånn jeg ser på det, sier Jada.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Will Smith rappe Fresh Prince igjen    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer