- Vi lever litt farlig, det må jeg si

Trude Mostue og forloveden Cato Sælid lar det hele stå til.

KLAR FOR FLERE BARN: - Hver gang man blir gravid, er et under! Det er mye som skal klaffe, og vi er velsignet med så mange friske barn. Vi får bare håpe at vi får det til igjen, naturen får bestemme, sier Trude Mostue, som er lykkelig forelsket i inv Foto: Henning Jensen/Se og Hør
KLAR FOR FLERE BARN: - Hver gang man blir gravid, er et under! Det er mye som skal klaffe, og vi er velsignet med så mange friske barn. Vi får bare håpe at vi får det til igjen, naturen får bestemme, sier Trude Mostue, som er lykkelig forelsket i inv Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I stekende sol og blant gamle ruiner i italienske Roma nyter kjendisveterinær Trude Mostue (45) og hennes finanskjæreste Cato Sælid (42) hverandre og kjærligheten til de fire smårollingene de har med seg på tur. Dette er første gang at hele familien nyter en skikkelig ferie sammen.  

Trude har barna Frøya Molly (10), Hilda Nellie Augusta (8) og Erik Delme (9) fra sitt forhold til britiske Howard Thomas, et forhold som tok slutt i 2006. For to og et halvt år siden kom lille Celine Felicia til verden. Celine er Catos første, og det eneste barnet det forelskede paret har sammen.

- Overgangen fra å være nesten ungkar til å få en ferdig familie var ganske brå. Men jeg føler det har «akklimatisert» seg nå. Jeg er imponert over Trude som har hatt tre «jomfrufødsler» på rad før jeg møtte henne. Vi har det veldig fint sammen, sier Cato til Se og Hør.

Til Se og Hør avslører de at de gjerne kan tenke seg enda et tilskudd til familien.

- Vi lever litt farlig, det må jeg si. Skjer det, så skjer det, erkjenner finansmannen.

Hans vakre kjæreste legger ikke skjul på at mye må klaffe for at de får satt et nytt barn til verden.

- Det er dette med alderen min da. Jeg er glad for at jeg blir eldre, men nå er jeg jo 45 … Men det er jo bare å se på deres egen redaktør Ellen Arnstad, og ikke minst Halle Berry! Jeg har ikke helt gitt opp håpet helt ennå, sier hun åpenhjertig.

- Men nå prøver dere altså for fullt å få et barn til?

- Ja, jeg tror ikke du har noe imot det, Cato? Hver gang man blir gravid, er et under! Det er mye som skal klaffe, og vi er velsignet med så mange friske barn. Vi får bare håpe at vi får det til igjen, naturen får bestemme, sier TV-veterinæren, som får bekreftende nikk fra sin blide finanskjærlighet.

- Hvis det skal skje, bør det skje rimelig kjapt. Det har noe med universets lover å gjøre, har det ikke det? Jeg ble pappa litt sent jeg også, da jeg var 40. Men det tar tid å finne den riktige mor. Jeg fant en som jeg visste var testet og funnet i orden, utbryter han spøkefullt, før han raskt blir mer alvorlig.

- Hun har bevist at hun er fantastisk god mamma.

I Se og Hør, som er i salg nå, kan du lese et lengre intervju med Trude Mostue og Cato Sælid og se de fantastiske bildene av hele familien fra deres opphold i den ærverdige italienske byen!LES OGSÅ: - Holder foran utringningen på grunn av barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer