KUNSTVERK: Øivind Blunck er hedret med eget graffiti-portrett på Hotel Klubben i Tønsberg. På premieren fikk han skryt av sønnene Edvard og Ludvik. Foto: Tore Skaar
KUNSTVERK: Øivind Blunck er hedret med eget graffiti-portrett på Hotel Klubben i Tønsberg. På premieren fikk han skryt av sønnene Edvard og Ludvik. Foto: Tore SkaarVis mer

- Vi ler av pappa hjemme også

Øivind Bluncks sønner, Edvard og Ludvik, var på plass for å støtte faren i ny forestilling.

SEOGHØR.NO: Øivind Blunck (64) og Reidun Sæther (34) har slått seg sammen for å forføre publikum med musikalske godbiter og herlig humor.

FESTPREMIERE: Øivind Blunck og Reidun Sæther opplever stor suksess med «Diva and the Beast». Foto: Tore Skaar
FESTPREMIERE: Øivind Blunck og Reidun Sæther opplever stor suksess med «Diva and the Beast». Foto: Tore Skaar Vis mer

Han kunne vært faren hennes, men 30 års aldersforskjell betyr ingen ting når de to entrer scenen. De har funnet tonen – også utenfor rampelyset.

– Det er viktig å ta vare på de unge, vet du. Det er de som skal betale alderstrygden vår, spøker Øivind.

Med forestillingen «Diva and the Beast» på Hotel Klubben i Tønsberg serverer de et herlig «Kinder-egg». De byr publikum på tre ting på en gang: To praktfulle stemmer og topp humor.

Se video: Øyvind Blunck og Reidun Sæther med ny forestilling:


– Pappa ser humor i mange ting og hverdagslige situasjoner, og tar det ofte med seg på scenen, sier Øivinds sønner Edvard (23) og Ludvik (18) til Se og Hør.

Guttene trives når de ser faren utfolde seg på scenen.

– Vi ler mye av ham hjemme også, røper de to brødrene.

Saken fortsetter under bildet.

Gjensidig beundring

Reidun Sæther vokste opp med Øivinds humor-figurer.

– Øivind er en legende jeg har stor respekt for. Jeg hadde aldri trodd det ville vært mulig at vi to en dag skulle stå på samme scene, stråler 34-åringen.

Hennes stemmeprakt ble for alvor kjent for det norske folk da hun kom helt til finalen i NRKs «Stjernekamp» i fjor. Jenta fra Skedsmokorset bor i Strømstad, men musikermannen Dan Lindén (36) hadde ikke muligheter for å overvære premieren i Tønsberg.

– Han blir heldigvis med i orkesteret når forestillingen etterhvert utvides og settes opp på Chat Noir i Oslo, sier Reidun.

Også Øivind er glad for at det musikalske samarbeidet fungerer så godt.

– Reidun kan mer om musikk enn hva jeg kan, så vi har fått mange musikalske løsninger som ikke kommer av seg selv. Vi har i alle fall ikke kranglet, og jeg regner ikke med at vi kommer til å gjøre det. Vi er profesjonelle – og snille – mot hverandre, ler Øivind.

FAMILIEFEST: Folkekjære Elisabeth Andreassen hadde selskap av ektemannen Tor og døtrene Nora (t.v.) og Anna. Foto: Tore Skaar
FAMILIEFEST: Folkekjære Elisabeth Andreassen hadde selskap av ektemannen Tor og døtrene Nora (t.v.) og Anna. Foto: Tore Skaar Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Kjendispublikum

Bobbysocksstjernen Elisabeth Andreassen (57) var på plass i Tønsberg for å se Blunck og Sæther.

Med på premieren var også ektemannenTor (63) og deres barn Anna (20) og Nora (18). De storkoste seg med god musikk og humor.

Som vanlig har familien nytt sommeren ved sitt hytteparadis på Brønnøya i Asker også denne sommeren.

LES OGSÅ: Gjenforent med eks-kona – på scenen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.