- Vi legger ikke merke til at hun er kjendis

Veronika Johaug forteller om hvordan det er å ha Therese som storesøster.

HJELPER TIL: Lillesøster Veronika Johaug (18) hjelper Therese med å pusse opp skolen i Dalsbygda. I programmet snakker hun om hvordan det er å ha OL- og VM-vinneren som storesøster. Foto: TVNorge
HJELPER TIL: Lillesøster Veronika Johaug (18) hjelper Therese med å pusse opp skolen i Dalsbygda. I programmet snakker hun om hvordan det er å ha OL- og VM-vinneren som storesøster. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video der Veronika Johaug snakker om storesøster Therese nederst i saken!

SEOGHØR.NO: I tirsdagens episode av «Den store skoledugnaden», er det Therese Johaug (23) som hjelper til med å pusse opp barneskolen i Dalsbygda. Med seg på laget har hun sine gamle klassevenninner, samt lillesøster Veronika (18).

- Mange spør hvordan det er å ha Therese som storesøster, og om det er stort. Men det å ha henne som storesøster er akkurat som om en hvilken som helst annen person har en storesøster. Vi legger ikke merke til at hun er en kjendis, forteller Veronika Johaug.

Også lillebror Karstein, som er en meget lovende langrennsløper, er med på dugnaden. Veronika forteller at det gjerne er Therese som er ivrig når det kommer til prosjektene hjemme.

- Det er hun som får i gang med prosjekter hjemme, så det er veldig bra. Selv om hun plutselig må reise avgårde på samling. Da står vi igjen med en halvferdig gang, og det er jeg og mamma som må male ferdig.

I «Den store skoledugnaden» forklarer Therese at hun og lillesøsteren er veldig like.

- Veronika er den personen som kjenner meg veldig godt. Vi har samme smak, og vet hvordan vi vil ha det. Har vi bestemt oss, har vi bestemt oss, sier Therese i programmet.

«Den store skoledugnaden» ser du tirsdag klokken 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - I en periode var jeg bare trist[obj:media:10986]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer