- Vi lar barna gjøre 99 % av det de vil

David og Victoria Beckham prøver å gi barna en normal oppvekst.

FRI BARNEOPPDRAGELSE: David og Victoria Beckham lar de tre sønnene Romeo, Cruz og Brooklyn gjøre som de vil. Minstemann Harper Seven er ikke gammel nok til å bestemme selv ennå.  Foto: All Over Press
FRI BARNEOPPDRAGELSE: David og Victoria Beckham lar de tre sønnene Romeo, Cruz og Brooklyn gjøre som de vil. Minstemann Harper Seven er ikke gammel nok til å bestemme selv ennå. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Victoria (38) og David Beckham (38) er som alle andre foreldre svært opptatt av barna sine, men å oppdra fire barn med hele verden som tilskuere er ikke alltid like lett. 

I et nytt intervju forteller David hvordan han og kona prøver å legge til rette for barna Brooklyn (14), Romeo (11), Cruz (8) og Harper (1).

- For å være ærlig lar vi dem gjøre 99 prosent av det de har lyst til fordi vi vil at de skal ha normale liv, sier han til CNN World Sport ifølge Daily Mail. 

Fotballspilleren forteller at det er en ekstra utfordring nå som eldstemann er tenåring.

- Brooklyn er i den alderen der han vil gjøre ting og reise nye steder og vi må holde ham litt tilbake.

Kjekkasens fotballkarriere og hans mange reklameavtaler gjør at han er mye borte fra sine nærmeste. I fjor flyttet familien på seks fra Los Angeles til London, og David pendler for tiden mellom den britiske hovedstaden og Paris, der han spiller for Paris St Germain. 

Beckham synes det er vanskelig å være borte fra familien, og spesielt fra datteren Harper som er i en spennende periode av livet. Han trøster seg med at alt arbeidet kommer familien til gode.

- Det er det jeg må ofre som far og ektemann, å være borte fra familien. Det er for kort tid av gangen, men det er vanskelig å være borte fra barna. De forstår det og skjønner at pappa jobber hardt.  LES OGSÅ: Nekter kjøpere å gjøre om på palasset