- Vi lå svette sammen i sengen

Men plutselig skjedde noe som fikk Jenny Skavlan til å hyle.

FREAKET UT: Skavlan hylte og skrek da en kakerlakk landet på benet hennes. Foto: STELLA PICTURES
FREAKET UT: Skavlan hylte og skrek da en kakerlakk landet på benet hennes. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jenny Skavlan (25) er for tiden aktuell med den svenske filmen «En gang i Phuket», der hun spiller mot Peter Magnusson, som også har skrevet filmen.

De to gjorde blant annet en intim scene i filmen som ikke gikk helt som det skulle i Thailand-varmen. Magnusson forteller at scenen var det morsomste som skjedde under hele innspillingen.

- Jeg og Gitte, som spilles av Jenny Skavlan, ligger svette i sengen. Vi skulle ligge og sove og min karakter, Sven, har angst. Plutselig flyr det en kjempestor kakerlakk og setter seg på Jennys ben. Hun flipper ut totalt og blir helt gal. Jeg hadde gjort det samme, jeg hater kakerlakker. Det var utrolig morsomt, sier han til Expressen.


Skavlans versjon av det som skjedde er ikke helt lik.

- Jeg og Peter skulle gjøre en intim scene i en seng. Helt plutselig kom en kjempesvær kakerlakk flyende og landet på sengen, sier hun til Aftonbladet.

«En gang i Phuket» hadde gallapremiere tirsdag kveld i Sverige.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Marianne og Jenny i nakenstrid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer