- Vi lå med ham alle sammen

Kendra Wilkinson var 18. Hugh Hefner var 78. Nå snakker hun om hvordan sexlivet deres var.

TRE KJÆRESTER: Playboy-kongen Hugh Hefner nøyde seg ikke med en kvinne. Han var sammen med Bridget Marquardt, Holly Madison og Kendra Wilkinson på samme tid. Og alle hadde sex med ham. Foto: All Over Press
TRE KJÆRESTER: Playboy-kongen Hugh Hefner nøyde seg ikke med en kvinne. Han var sammen med Bridget Marquardt, Holly Madison og Kendra Wilkinson på samme tid. Og alle hadde sex med ham. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2004 møtte realitystjernen Kendra Wilkinson (29) Playboy-kongen Hugh Hefner (88). Ikke lenge etter ble Kendra én av Hefners kjærester og flyttet inn i Playboy Mansion.

VAR UNG: Kendra var bare 18 da hun ble sammen med Hefner. På den tiden var han 78 år gammel. Foto: All Over Press
VAR UNG: Kendra var bare 18 da hun ble sammen med Hefner. På den tiden var han 78 år gammel. Foto: All Over Press Vis mer
TRØBBEL: Hank Baskett og Kendra har det siste året slitt med ekteskapstrøbbel, men virker å finne tilbake til hverandre. Foto: Stella pictures
TRØBBEL: Hank Baskett og Kendra har det siste året slitt med ekteskapstrøbbel, men virker å finne tilbake til hverandre. Foto: Stella pictures Vis mer

I et nytt intervju forteller Kendra om hvordan tiden var. Og skal man tro stjernen, var ikke alt like enkelt.

- Han spurte meg om jeg ville bli en av kjærestene hans, og jeg var sånn: «Jeg aner ikke hva det betyr, men ja, jeg er med!». Jeg bodde i en bitteliten og forferdelig leilighet, og ba om at noen skulle få meg vekk derfra, sa hun ifølge Daily Mail.

Wilkinson ante ikke at sex med den 60 år eldre mannen var en del av planen.

- Jeg sa ja til å flytte inn i Playboy Mansion. Jeg flyttet med en gang, men ante ikke sex var involvert. Han spurte om vi ville komme opp i andre etasje, og da skjedde det. Jeg var 18 og han var 78.

Kendra og Hugh sine andre kjærester, Bridget Marquardt og Holly Madison, var med i realityserien «The Girls Next Door», og fikk mye oppmerksomhet for det.

- Man blir ikke tvunget til å ligge med ham, det er ditt eget valg. Hugh så på alle kvinnene i Playboy-huset som forhold. Og ærlig talt? Alle ligger med ham. Men de er også de beste menneskene, avslørte Wilkinson.

Til slutt kom Wilkinson ut av forholdet med Hefner. I 2008 forlovet hun seg med ektemannen Hank Baskett, som hun har barna Hank Jr. og Alijah sammen med.

Men heller ikke det forholdet har vært en dans på roser. Tidligere i år kom nyheten om at Hank hadde vært utro med en transseksuell. Som om ikke det var nok, skjedde det mens Kendra var åtte måneder på vei.

Det hele endte med at Kendra skylte gifteringen ned i toalettet. Den siste tiden skal hun imidlertid ha tilgitt ektemannen, og de to gir forholdet en ny sjanse.

LES OGSÅ: - Ingen trodde de ville gjøre det