- Vi kysset hverandre alle sammen

Emma Bunton åpner seg om det helt spesielle forholdet Spice Girls-jentene hadde seg i mellom.

SANG UNDER OL: Sist gang Spice Girls ble gjenforent var i 2012 i forbindelse med avslutningsseremonien til OL i London.
Fra ventre: Mel B, Mel C, Geri, Emma og Victoria. Foto: Pa Photos
SANG UNDER OL: Sist gang Spice Girls ble gjenforent var i 2012 i forbindelse med avslutningsseremonien til OL i London. Fra ventre: Mel B, Mel C, Geri, Emma og Victoria. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 1996 toppet Spice Girls hitlistene verden over med låten «Wannabe».

Jentegruppa, bestående av Melanie Brown «Scary Spice» (43), Melanie Chisholm «Sporty Spice» (43), Emma Bunton «Baby Spice» (40), Geri Halliwell «Ginger Spice» (43) og Victoria Beckham «Posh Spice» (42), var en av 90-tallets mest populære band.

Kvintetten utviklet et veldig nært bånd, noe Emma Bunton mener er grunnen til at hun klarte å beholde bakkekontakten gjennom de elleville årene med megasuksess.

- Jeg var en skikkelig familiejente, og det var ganske vanskelig å være borte så mye hjemmefra da jeg var så ung, forteller hun til Grazia magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Men jeg hadde jentene. De var støtten min. Det var galskap på utsiden, men oss i mellom var det ganske rolig. Vi passet på hverandre, og lot egentlig ikke noen andre inn. Vi fem stod veldig sterkt sammen.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE: Spice Girls tok verden med storm på 90-tallet. Foto: wenn.com
POPULÆRE: Spice Girls tok verden med storm på 90-tallet. Foto: wenn.com Vis mer

Hadde ikke tid til å krangle

Bunton, som har sønnene Beau (8) og Tate (4) med forloveden Jade Jones, forteller at til og med kjæresten føler seg utelatt når hun treffer sine tidligere bandkollegaer.

- Jade sier at fremdeles når vi fem er i samme rom, så er det som om alle andre kommer i bakgrunnen fordi båndet vårt er så sterkt.

- På grunn av alt vi gikk gjennom er det ingen andre som kan forstå det spesielle forholdet vårt. Selv om jeg kanskje ikke ser dem på flere måneder, så vil alle stille opp for meg hvis jeg trenger dem.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: Emma Bunton har vært sammen med Jade Jones siden 1998. I 2011 forlovet de seg, men de har foreløpig ikke giftet seg.  Foto: Pa Photos
LYKKELIG: Emma Bunton har vært sammen med Jade Jones siden 1998. I 2011 forlovet de seg, men de har foreløpig ikke giftet seg. Foto: Pa Photos Vis mer

Spice Girls-jentene har tidligere innrømmet at de ofte delte seng med hverandre, og Melanie Brown har også avslørt at hun lenge eksperimenterte med kvinner.

Bunton avslører videre at hun og venninnene ikke hadde vanskeligheter med å vise følelser ovenfor hverandre, men ryktene om at Mel B og Geri hadde en affære tilbakeviser hun.

- Vi kysset hverandre alle sammen en gang i blant, men det skjedde ikke noe mer enn det.

Det har også blitt hevdet at det var store krangler innad i gruppen, men dette nekter Emma for at stemmer.

- Vi hadde helt sikkert diskusjoner over hvilke klær vi ville bruke til ulike videoer eller hvem som skulle få stelt håret først, men vi holdt alltid sammen. Vi visste at vi ikke kunne ha store krangler. Det hadde vi ikke tid til, sier hun ifølge nettstedet.

BARE VENNER: Emma nekter for at det skal ha vært romantiske følelser mellom venninnene Mel B og Geri. Foto: Xposure
BARE VENNER: Emma nekter for at det skal ha vært romantiske følelser mellom venninnene Mel B og Geri. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Adele overrasket med Spice Girl-hyllest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer