Cher og Alexander Edwards:

- Vi kysser som tenåringer

Popstjernen kan ikke få skrytt nok av sin unge kjæreste.

LYKKELIG: Det er ingen tvil om at Cher er lykkelig for tiden. Foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/NTB
LYKKELIG: Det er ingen tvil om at Cher er lykkelig for tiden. Foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden begynte ryktene å svirre om at Cher (76) datet den 40 år yngre musikerkollegaen Alexander «AE» Edwards (36).

Ryktene oppsto etter at duoen ble observert hånd i hånd utenfor restauranten Craig's i West Hollywood i Los Angeles.

Få dager senere bekreftet også popstjernen at hun og Edwards er kjærester.

Det gjorde popikonet ved å dele et bilde av 36-åringen på Twitter med teksten «Alexander» og et rødt hjerte til sine 4 millioner følgere.

FORELSKET: Cher og kjæresten Alexander Edwards bryr seg ikke om den store aldersforskjellen. Foto: EVGA, PORJ/Backgrid/NTB
FORELSKET: Cher og kjæresten Alexander Edwards bryr seg ikke om den store aldersforskjellen. Foto: EVGA, PORJ/Backgrid/NTB Vis mer

«En perfekt match»

Nå kommer Cher med ytterligere detaljer om forholdet.

Onsdag delte hun et nytt bilde av kjæresten på Twitter-kontoen sin, noe som fikk en av følgerne til å stille henne spørsmål om hvilke kvaliteter hun mest beundrer ved ham.

«Han er snill, smart og hysterisk morsom... Og så kysser vi som tenåringer», svarte sangfuglen, ifølge Page Six.

I en annen tweet skrøt hun enda mer av Edwards.

«Jeg elsker ham fordi han ikke var redd. Han er snill, hysterisk morsom, talentfull og vakker. Vi snakker og ler. Vi er en perfekt match. Kunne jeg ønske jeg var yngre? Ja, men det er jeg ikke. Buuhuu», delte hun og fortsatte:

«Han er 36 og det var til slutt han som kom etter meg. Vi møttes på midten. Han er den konsekvente. Jeg er den redde. Vi elsker hverandre. Aldri gi opp, damer».

Det er flere som har kommentert den store aldersforskjellen mellom Cher og Edwards. Dette har artisten slått tilbake mot.

«Kjærlighet kan ikke matte, den ser det. Vi er lykkelige og plager ingen. La meg forklare... JEG GIR FAEN I HVA NOEN MÅTTE MENE», skrev 76-åringen i en tweet som senere har blitt slettet, skriver Page Six.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

Fra 1964 til 1975 var Grammy-vinneren gift med avdøde Sonny Bono som hun har sønnen Chaz (53) med, og fra 1975 til 1979 var hun gift med musikeren Gregg Allman (69) som hun har sønnen Elijah (46) med.

Alexander Edwards, som er rapper, har tidligere vært sammen med Amber Rose (39), bedre kjent som eksen til Kanye West (45). Edwards og Rose har sønnen Slash (3) sammen.

LES OGSÅ: - De hadde noen problemer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer