BADEKLAR: Sølvi måtte "posere" foran kamera da hun skulle hoppe opp i badekaret sammen med Calle. Foto: TV 2
BADEKLAR: Sølvi måtte "posere" foran kamera da hun skulle hoppe opp i badekaret sammen med Calle. Foto: TV 2Vis mer

- Vi kvinner liker ikke å bli vist sånn

"Jakten"-frieren måtte vise rumpa til kamera.

SEHER.NO: Mandag var det klart for en ny episode av "Jakten på kjærligheten". Denne gangen var det ikke valg, og frierne fikk dermed litt ekstra tid til å bli enda bedre kjent med sin TV-bonde.

De fire TV-bøndene Clas Kvisler, Kristian Akervold, Calle Breen og Jan Erik Kjær har altså fortsatt tre friere å velge mellom.

I kveldens episode tok Calle Breen (49) med seg Sølvi J. Heggdal (43) opp i badekaret for en intim date, og til Kjendis.no innrømmet Calle på mandag at han følte seg presset til badekar-scenen.

- Det var TV 2-folka som veldig gjerne ville at jeg skulle gjøre det. De mente det ville bli innmari tøft. Det var ikke min ide, for å si det sånn. Jeg hadde egentlig ikke lyst, uttalte 49-åringen fra "Jakten på kjærligheten" til Dagbladet.

Det var imidlertid ikke bare Calle som reagerte på badekar-scenen. Da Sølvi så reklamen for mandagens program, fikk hun nemlig et syn som hun ikke helt likte - sin egen rumpe.

Men det var ikke selve badekar-sekvensen "Jakten"-frieren reagerer på, det var heller det faktumet at hun ble filmet bakfra mens hun bevegde seg opp i badekaret.

- Jeg liker ikke den badekar-scenen. Den ble jo vist på "God Kveld, Norge" på lørdag, men da hadde de heldigvis redigert bort den delen der jeg bestiger trinnene for å komme meg opp i badekaret - de visste nemlig at jeg ikke likte den delen. Vi kvinner liker ikke sånt vet du, forteller Sølvi J. Heggdal til Seher.no.

"God Kveld, Norge" hadde altså redigert bort den delen Molde-kvinnen reagerer på. Men i det populære reality-programmet, viser hun derimot bakenden til kamera - riktignok med bikini på.

- Da det ble filmet ble vi lovet at det skulle være mørkt. Men etter hva jeg kunne se av det som ble vist lørdag, var det veldig lyst. Og det er klart, det er jo ikke noe morsomt å bli vist på TV med rævva mot kamera, sier hun - noe lattermildt.

Opp i badekaret kom hun til slutt. Men ikke uten problemer - også under selve innspillingen.

- Jeg grudde meg til hele greia, men tenkte bare "skitt au, jeg får bare gjøre det". Det hadde vært gøy hvis det var jeg som satt i badekaret fra starten av, mens det var Calle som kom gående. men det fikk jeg ikke til. Og de andre var jo bare sjeleglade for at de ikke var i min situasjon, selv om det var jeg som var alene med ham, forteller Sølvi.

Heggdal har til Seher.no aldri lagt skjul på at hun liker TV-bonden Calle Breen svært godt.

- Vi "snakker samme språk" og forstår hverandre. Jeg ble betatt, og trives godt i hans selskap, har hun tidligere uttalt.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

Stem Sølvi inn på Kremtoppen hos SOL.no

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten