- Vi kunne slengt dritt til hverandre i 15 år

Men nå røper Anna Anka til Seher.no at hun kanskje blir sammen med eksmannen igjen.

GA BLAFFEN:- Jeg sa til ham at vi gir blaffen i det som har skjedd, og det var slik vi kom overens. Vi gjør dette for barnet vårt. Når vi treffes, da gir vi hverandre et kyss - fordi Ethan skal føle at han har en familie. Så han skal slippe å velge  Foto: Anders Myhren/Seher.no
GA BLAFFEN:- Jeg sa til ham at vi gir blaffen i det som har skjedd, og det var slik vi kom overens. Vi gjør dette for barnet vårt. Når vi treffes, da gir vi hverandre et kyss - fordi Ethan skal føle at han har en familie. Så han skal slippe å velge Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Anna Anka nederst i saken!

STOCKHOLM (SEHER.NO): Anna Anka (39), kjent fra blant andre «Svenska Hollywoodfruar», har i lengre tid kjempet en bitter skilsmissestrid med mannen Paul Anka. Nå ser det derimot ut til at de to har kommet på bedre tanker.

- Rett før jeg reiste til USA, fant jeg og Paul ut at nå er det stopp. Det leder ingen vei, vi måtte slutte med dette tullet, ellers kunne vi slengt dritt til hverandre i femten år. Folk blir lei, de har ingen interesser i det. Det er morsomt rett etter det har skjedd, men etter hvert vil ikke folk ha noe mer av det, sier Anna Anka til Seher.no.

Mandag var det premiere på 39-åringens nye TV3-program, «Anna Anka søker assistent». Og det er i den forbindelse at Seher.no møter TV-stjernen på ærverdige Grand Hotel i den svenske hovedstaden Stockholm. 

Ifølge Anka er det sønnen Ethan, som hun og Paul har sammen, som gjør at de nå har blitt bedre venner enn for kort tid siden.

- Folk skiller seg hver dag, man har sine problemer. Jeg synes det er viktig at man, selv om noe slikt skjer, kan sette seg ned å si at nok er nok, og gjøre ting på rett måte. For vi har faktisk et barn sammen, og det barnet har rett til å ha et trivelig miljø. Selv om det ble som det ble, skal ikke han lide for det.

Og:

- Jeg sa til ham at vi gir blaffen i det som har skjedd, og det var slik vi kom overens. Vi gjør dette for barnet vårt. Når vi treffes, da gir vi hverandre et kyss - fordi Ethan skal føle at han har en familie. Så han skal slippe å velge mellom sin mamma og pappa. For han fortjener oss begge, forteller hun ærlig.

- Kan du og Paul bli sammen igjen, Anna?

- Kanskje, kanskje. Vi får se. Men jeg er sånn at jeg tar dag for dag, jeg er aldri en som planlegger i forveien. Jeg er en som gjør det som kjennes bra akkurat nå, og akkurat nå kjennes det bra å ha den kommunikasjonen med Paul. Det føles bra at vi kan prate og at alt er fredfylt. Det er bra at vi har kommet til det stadiet. Så får vi se hva som skjer, forteller hun til Seher.no.

«Anna Anka søker assistent» ser du på TV3 mandager klokka 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES MER: Slik var livet med Anna Anka

Se videointervjuet med Anna Anka her:[obj:media:8765]