- Vi kunne ikke fått et bedre bryllup

Mikkel Gaup giftet seg med advokatkjæresten Trine Næssvik.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag fikk Mikkel Gaup (44) vakre Trine Næssvik (30) som sin kone under en romantisk seremoni i Skåbu kirke. Brudeparet hadde ikke spart på noe på sin store dag og ankom kirken i robåt med felespill inspirert av «Brudeferden i Hardanger». Senere ble det joik og nachspiel i lavvo.

- Vi ønsket oss en blanding av norsk og tradisjonell samisk kultur. Og det har lyktes. Vi kunne ikke fått et bedre bryllup, sier Gaup til Se og Hør. 

Trine og Mikkel møtte hverandre før en Madonna-konsert i Oslo for tre år siden, og Gaup falt pladask.

- Hun er vakker, bunn ærlig, god, og hun holder meg i ørene. Hun er en fantastisk kjæreste. Hvem vil ikke ha en sånn dame? har han tidligere uttalt. 

Gaup forteller at han endelig kan slå seg til ro. 

- Trine har temmet meg. Jeg var en villregn, Det skal noe til å fange en sånn en. Så Trine har alt jeg trenger!

Det er deres første ekteskap, men begge har lengre forhold bak seg. Trine har sønnen Magnus (8) og Mikkel har barna Maiken (21) og Ask (11). 
 
Les mer og se de flotte bildene fra bryllupet i tirsdagens Se og Hør!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mer romantisk kan det ikke bli

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer