- Vi kunne ha omkommet i brannen

Kate Winslet og ektemannen var nær døden i stygg brannulykke.

HELL I UHELL: Kate Winslet møtte sin fremtidige ektemann Ned Rocknroll den skjebnesvangre augustkvelden i 2011, da milliardær Richard Bransons 600-millioner-eiendom brant ned til grunnen. Winslet, som var på besøk, reddet Bransons eldre mor fra flammeinfernoet. Foto: FameFlynet Sweden
HELL I UHELL: Kate Winslet møtte sin fremtidige ektemann Ned Rocknroll den skjebnesvangre augustkvelden i 2011, da milliardær Richard Bransons 600-millioner-eiendom brant ned til grunnen. Winslet, som var på besøk, reddet Bransons eldre mor fra flammeinfernoet. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det kunne gått riktig ille med Kate Winslet (38) den skjebnesvangre augustdagen i 2011, da huset hun bodde i på Necker Island i Karibia begynte å brenne.

Faktisk så ille at verden kunne ha mistet èn av sine mest talentfulle skuespillere, skal vi tro Hollywood-stjernen selv:

- Vi kunne ha omkommet i brannen. Huset brant helt til grunnen, forteller Kate Winslet i et intervju som står på trykk i sommerutgaven av Harper's Bazaar.

Luksusboligen hun bodde i tilhørte den  britiske milliardæren sir Richard Branson (63), og Kate Winslet reddet hans mor Eve (93) fra flammeinfernoet.

- Jeg bar henne ut av huset og ned noen veldig glatte trappetrinn. Heldigvis er hun veldig liten! Hun er min sønns oldemor nå, så det er veldig rart å snakke om det, forteller hun videre.

Skjebnen ville nemlig ha det til at Eves barnebarn og Richard Bransons nevø Ned Rocknroll (35) også var tilstede under brannen - og etter å ha delt den samme grufulle opplevelsen ble de to raskt et par.

Kate og Ned giftet seg i desember 2012, og fikk sønnen Bear Blaze i desember i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer