TUBULENT FORHOLD: Ronnie Woods og russiske Ekaterina Ivanova var stormende forelsket i litt over ett år, men nå har lykken tatt slutt. Foto: Stella Pictures
TUBULENT FORHOLD: Ronnie Woods og russiske Ekaterina Ivanova var stormende forelsket i litt over ett år, men nå har lykken tatt slutt. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vi kunne ha drept hverandre

21-åringen forteller om det hissige forholdet til Ronnie Wood.

SEHER.NO: I starten av desember ble det kjent at det 18 måneder lange forholdet mellom ”Rolling Stones”-gitaristen Ronnie Wood (63) og hans 41 år yngre kjæreste, Ekaterina Ivanova (21) var over.

Nå innrømmer russiske Ekaterina at en av grunnene til at det ble slutt, var at hun fryktet at hun kom til å drepe rockestjernen.

Til Daily Star forteller hun at kranglene deres var så heftige at hun var redd for at én av dem kom til å uheldigvis skade eller drepe den andre.


- Dersom vi hadde fortsatt å være sammen og jeg ikke hadde fått hjelp, tror jeg én av oss uheldigvis kunne drept den andre, sier hun til Daily Star, ifølge Femalefirst.

Kort tid før det ble slutt mellom Ekaterina og Ronnie, havnet paret i en krangel, hvor rockeren skal ha truet sin unge kjæreste med å stumpe en røyk i ansiktet hennes. Nå er 21-åringen glad for at det ikke skjedde verre ting.

- Jeg så for meg at vi hadde en stor krangel og at jeg knuste en flaske for å kutte håndleddene mine, for så å slå ham og kutte hånden hans så fælt at han aldri ville klart å spilt gitar igjen. Da ville jeg alltid ha blitt husket som hun som ødela "Rolling Stones". Jeg følte at noe fælt kom til å skje, forteller hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901

LES OGSÅ:
Har brutt forlovelsen