«Farmen kjendis»

- Vi kunne godt hatt litt mer tid sammen

Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen avslører flere bryllupsdetaljer.

HURRA: Søndag vant Tiril Sjåstad Christiansen «Farmen kjendis». Nå håper hun at hun og forloveden, Stian Lauritzen, får mer tid sammen. Her poserer de søndag kveld med vinnerens søster, Pia. Foto: Espen Solli / TV 2
HURRA: Søndag vant Tiril Sjåstad Christiansen «Farmen kjendis». Nå håper hun at hun og forloveden, Stian Lauritzen, får mer tid sammen. Her poserer de søndag kveld med vinnerens søster, Pia. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Søndag kveld kunne Tiril Sjåstad Christiansen (23) endelig slippe jubelen løs og kalle seg første kvinnelige vinner av «Farmen kjendis», etter seks uker med intensiv jobbing på Li Gaard.

I tillegg til å slå konkurrentene ned i støvlene, har hun også kapret mange nordmenns hjerter. Privat har hun gitt sitt hjerte til Stian Lauritzen.

Paret forlovet seg i desember i fjor, og Lauritzen er tydelig både stolt og imponert over kjærestens prestasjoner på kjendisgården.

Da Se og Hør møtte de to turtelduene forrige uke beskrev, han blant annet Tiril som «den villeste han kjenner».

FULL KRANGEL: Johanna Grønneberg og Ole Klemetsen gikk ikke overens på «Farmen»-gården, og sier de ikke har noe å gjøre med hverandre den dag i dag. Programledere: Jonas Hammer og Kine Falch. Video: Thea Hope Vis mer

Mer tid sammen

- Uansett hvor sliten og trøtt hun er, så kjører hun på. Hjemme er det heller ikke så mye hvile, og det går i hundre hele tida, sier han.

- Hvordan får dere tid til hverandre oppi alt dette her?

STOLT: Stian er tydelig imponert over Tirils innsats på kjendisgården. Her sammen på Idrettsgallaen i januar hvor Tiril ledet programmet. Foto: Andreas Fadum
STOLT: Stian er tydelig imponert over Tirils innsats på kjendisgården. Her sammen på Idrettsgallaen i januar hvor Tiril ledet programmet. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Vi gleder oss til å få tid til hverandre, for det er ikke så mye av det, sier 23-åringen lattermildt.

Parets hektiske timeplan gjør at logistikken til tider blir vanskelig å få til å gå opp. Heldigvis går det i perioder.

- Nå kunne vi godt hatt litt mer tid sammen, kjenner jeg. Vi skal heldigvis reise en del sammen framover, så det gleder jeg meg veldig til, forteller hun.

Paret skal blant annet til skiskytter-VM i Östersund, hvor Tirils bror Vetle Sjåstad Christiansen (26) deltar, før de setter kursen mot både Lofoten, Andøya, hyttetur på Hardangervidda og en tur til Italia i mai.

LURERI: Det finnes noen spøker som er bedre enn andre. Mina Hadjian forteller om da hun i onsdagens episode av «Farmen kjendis» fikk alle de andre på gården til å gå fem på. Vis mer

Gifter seg i Italia

Sistnevnte destinasjon vil nok bety mye for paret, trolig for resten av livet. Det er nemlig der de har bestemt seg for å bli smidd i hymens lenker.

- Vi skal ned og se på et par steder som vi har lyst til å kikke på. Vi har holdt av et, og så blir det å møte litt folk og prøve å finne ut hvordan ting skal bli, avslører Lauritzen.

- Har dere bestemt dere for Italia?

- Det blir Italia, men fy fader det er mye jobb. Vi har skjønt at vi må ha bryllupsplanlegger, for her er det mye vi ikke har tenkt på, sier 23-åringen lattermildt.

Paret skal gi hverandre sine ja den 8. august 2020, en dato de ifølge Lauritzen satt allerede første uka de møttes.

Avslørte forlovelsen

Forlovelsen fant sted et drøyt år etter at paret bekreftet forholdet.

- I går spurte drømmemannen meg om jeg ville gifte meg med ham etter at vi hadde delt et av verdens beste måltider og drukket litt av den beste rødvinen vi noensinne har smakt på et av favorittstedene våre i hele verden. Jeg kan bokstavelig talt ikke vente med å dele resten av livet mitt med deg, Stian Lauritzen, skrev Tiril under to bilder hvor man tydelig ser diamantringen i fjor.

Også Lauritzen delte glade nyheten i sosiale medier.

- Jeg falt pladask dagen vi møttes og skjønte med en gang at jeg hadde funnet drømmedama. Du er den skjønneste, peneste, snilleste og mest omtenksomme jenta som finnes! Det har vært et eventyr, og i går sa du JA til å gifte deg med meg. Jeg gleder meg til å dele resten av livet sammen med deg Tiril, skrev han.

Til Se og Hør fortalte den nyforlovede skistjernen at de hadde det helt fantastisk, og at hun fremdeles var i sjokk.

- Jeg fatter det ikke helt, han lurte meg trill rundt.

- Det er helt ubeskrivelig, la hun til.

Paret møttes gjennom snowboardlandslaget, hvor Lauritzen jobber som osteopat.

Da de avslørte at de hadde funnet lykken, fortalte Sjåstad Christiansen overfor TV 2 at det føltes ut som om de hadde vært sammen i ti år - selv forklarte hun at de hadde vært sammen i fire måneder.

LES OGSÅ: Emilie Stordalen om kjæreste­n: - Det er litt klisjé