- Vi kunne gjerne bodd et sånt sted

Will Smith og kona Jada ble overveldet av Zwarts hjemby. Se video!

IKKE LITE: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith innrømmet overfor Seher.no at de var overveldet over Fredrikstad, og at de gjerne kunne bodd på et lite sted.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
IKKE LITE: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith innrømmet overfor Seher.no at de var overveldet over Fredrikstad, og at de gjerne kunne bodd på et lite sted. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
FREDRIKSTAD SEHER.NO:  Se videointervju med Hollywood-stjernene nederst i saken!

Torsdag kveld ankom superstjernene Will Smith (41), kona Jada Pinkett Smith (38) og sønnen Jaden (12) Norge i anledning førpremieren på Harald Zwarts (45) suksessfilm «The Karate Kid».

Og etter en hektisk dag med intervjuer, pressekonferanse, samt shopping i Oslo, var stjernefamilien, skuespiller Jackie Chan, produsent Ken Stovitz og regissør Harald Zwart, klare for den eksklusive festpremieren, som ble avholdet i Zwarts hjemby Fredrikstad.

At den lille Østfoldstaden hadde fått besøk av store stjerner, var tydelig å se, da store deler av byen var pyntet i ekte Karate Kid-stil, med enorme plakater, kinesiske lamper og høy, dunkende musikk.

Fans i alle aldre hadde også stått i timesvis foran Fredrikstad kino, for å sikre seg best mulige plasser før heltene ankom.

Og da stjernene endelig skred ned den fullstappede røde løperen litt over syv, var det til full jubel og høylytte brøl fra de flere hundre fremmøtte, som kjempet seg fremover i desperat forsøk på å få bilder og autografer.
 
I én time ble Fredrikstad nesten forvandlet til Hollywood, eller Hællæwood, som Zwart har omdøpt hjembyen. Og selv om det hele var ganske smått sammenlignet med det Smith-familien ellers er vant med, kunne de avsløre at de var svært positivt overrasket.

Og da Seher.no spurte Will og Jada om de kunne tenkt seg å bo på et så lite sted, var de helt klare i sitt svar.

- Jeg ville det, jeg ville det! Absolutt! Dette er helt klart mitt type liv, humret Jada, mens ektemannen innrømmet at han var imponert over byen og de fremmøtte fansene:

- Fredrikstad, det virker ikke lite synes jeg. Det er rett og slett enormt! sa Will til Seher.no.

Også Harald Zwart og kona Veslemøy var overveldet over stemningen i hjembyen fredag kveld, og stjerneregissøren innrømmet at det var lite som kunne toppe dette.

- Jeg vet ikke, det her er kanskje det største vi har gjort noen gang, ja. Det er en fantastisk følelse, sier en strålende blid Zwart til Seher.no.
 
Kan du overgå dette noen gang?

- Nei, det vet jeg ikke, kanskje vi bare kan holde oss på det nivået her en stund, humret regissøren.

Også hovedrolleinnehaver Jaden Smith var i storform under premieren, men måtte erkjenne at han ikke hadde fått lært så mye om Norge i løpet av den korte tiden.

- Jeg har jo vært her mindre enn 24 timer, så jeg vet ikke. Jeg har ikke sovet enda, smilte unggutten til Seher.no.

Tidligere på dagen stilte hele filmteamet opp på pressekonferanse på Grand Hotel i Oslo. Og Will og Jada benyttet da anledningen til å skryte av deres gode regissørvenn Harald. 

- Det har vært en sann glede å jobbe med Harald. Jeg må si at han er en av de mest samarbeidsvillige regissørene vi har hatt gleden av å jobbe med. Han var fantastisk og er et stort talent, sa Jada.

Og filmparet hadde også mye positivt å si om Norge, som de også gjestet da de var programledere for Nobelkonserten i fjor vinter. 

- Det er så fantastisk å ha fått lov til å jobbe med Harald, og få komme tilbake til Norge. Vi hadde jo gleden av å være her i forbindelse med Nobels fredspris-utdelingen i fjor, og jeg ble helt forbauset over skjønnheten til dette landet. Det å få være tilbake nå, på denne tiden av året er også veldig flott. Da vi fløy over i går, sa Will til meg «babe, dette er akkurat ditt type sted, det er så grønt og vakkert». Så vi håper vi får tilbragt litt mer tid her og sett litt mer i dag, sa Pinkett Smith.

«The Karate Kid» har Norgespremiere 13. august!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ:- Kan vi forandre Norway til NorWill?


Se videointervju med Hollywood-stjernene nedenfor:
[obj:media:8787]