- Vi krangler mye

Jan Thomas og Christopher er ikke alltid enige på jobben. Se video!

JOBBER SAMMEN: Jan Thomas og Christopher jobber sammen på FEMs nye motesatsing «Modell på 1 dag», som har premiere 6. oktober. Og paret innrømmer at det hender det blir litt uenigheter og krangling på settet.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
JOBBER SAMMEN: Jan Thomas og Christopher jobber sammen på FEMs nye motesatsing «Modell på 1 dag», som har premiere 6. oktober. Og paret innrømmer at det hender det blir litt uenigheter og krangling på settet. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se ohg hør Jan Thomas og Christopher snakke om krangling, tv-serien og motebransjen nederst i saken!

SEHER.NO: 6. oktober har tv-kanalen FEM premiere på sitt nye stylingprogram «Modell på 1 dag», hvor kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby, ektemannen Christopher Mørch Husby, Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal, stjernefotograf Bjørn Opsahl, samt supermodell Vendela Kirsebom har sentrale roller.

I programmet, som skal sendes på onsdager, får to lag - Jan Thomas og Christopher, samt Ingeborg og Bjørn,  i oppgave å plukke ut vanlige mennesker på gata og style dem om til modeller for en fotoshoot for en bestemt oppdragsgiver. 

Tilslutt er det oppdragsgiver, som er alt fra sminkegigant Max Factor til språkreiseselskapet EF, samt hoveddommer Vendela Kirsebom som bestemmer hvem av jentene, og guttene, som passer best til kampanjen de ønsker å lage.

Serien, som fortsatt er under opptak, spilles inn over hele Oslo, og de to teamene har saumfart hovedstaden etter potensielle modellstjerner.

I begynnelsen av september fikk Seher.no være tilstede da deler av programmet ble spilt inn på Dælenenga, og fikk da anledning til å ta en liten prat med Jan Thomas (43) og Christopher (21), som har gleden av å jobbe sammen, som ektepar, på settet.

Og overfor Seher.no innrømmer de to at de føler seg veldig heldige som får muligheten til å jobbe sammen på ulike prosjekter.

- Vi har hatt den luksusen fra dag én - at vi reiser sammen, jobber sammen og prøver å finne på prosjekter sammen. Dette fordi jeg synes vi utfyller hverandre kreativit, og det er kjempeviktig, sier Jan Thomas til Seher.no.
 
Kjendisstylisten, som også er aktuell med TV 2-serien «Happy day», innrømmer imidlertid at det ikke er helt problemfritt å jobbe så tett sammen, og en lattermild Christopher avslører at det hender det blir en del krangling mellom de to.

- Ja, det har skjedd, smiler han lurt.

Jan Thomas nikker. 

- På det kreative gjør vi det. Vi er to mennnesker med masse passion, og vi har mange tanker rundt det vi gjør. Så på hvert eneste oppdrag på dette showet for eksempel, er det klart at vi får disse debattene oss imellom. Men vi levere, vi vet hva vi kan gjøre, og jeg tror det gjør oss til bedre stylister, bedre makeupartister og bedre fotografer, fordi vi har den dialogen oss imellom.

Ifølge Christopher har de også ulike oppfatninger om en del ting, noe som kan føre til komplikasjoner. 

- Vi er veldig uenige på tid, vi. Jan har et merkelig perspektiv og oppfattelse av tid, mens jeg mener da selvfølgelig at min oppfattelsen er den riktige, rett og slett. Så ting skal gå veldig fort. Men vi har det veldig gøy da, og det er det dette showet handler om, sier han. 

Dette er ikke første gang Jan Thomas samarbeider med Vendela Kirsebom og Ingeborg Heldal på et tv-prosjekt.  I 2008 hadde de stor suksess med «Top Model» på TV3, og det vekket oppsikt da det ble kjent at profilene hadde gått over til FEM.

Overfor Seher.no innrømmer Jan Thomas at han føler seg «litt utro», siden han nå har forlatt «Top Model». Men stylisten tror det nye programmet vil være et positivt tilskudd på tv-skjermen, og både han og Christopher håper det vil endre synet på motebransjen.

- Det er viktig å vise at alle har muligheten, og at vi kan være med å bygge opp selvtillitten til unge jenter, hvertfall hos de som velger å se på showet, sier Christopher.

- Jeg synes jo det er veldig positivt, fordi vi ser på jentene våre frem til nå - de er ikke alltid de høyeste, eller de tynneste og det er helt ok. Og dette har jeg sagt hele livet mitt - at det er kun en liten nisje i modellbransjen som består av jenter på 178, som er radmagre, uten bryster og som ikke spiser. Det er krevd av en veldig liten gruppe designere, det heter fashion modeller og det vi gjør her er annerledes, men samtidig absolutt like spennende, sier Jan Thomas.

«Modell på 1 dag» har premiere på FEM onsdag 6. oktober!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kle deg naken foran speilet

 Jan Thomas og Christopher snakker om krangling, tv-serien og motebransjen nedenfor:[obj:media:8923]