- Vi krangler hele tiden om småting

Petter og Mari avlyste bryllupet for å redde vennskapet.

SKILLES SOM VENNER: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen sier til Her og Nå at de skilles som venner, etter at det ble kjent at de har avlyst sine bryllupsplaner. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
SKILLES SOM VENNER: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen sier til Her og Nå at de skilles som venner, etter at det ble kjent at de har avlyst sine bryllupsplaner. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendisparet Petter Pilgaard og Mari Haugersveen overrasket mange da de før helgen avslørte at de hadde avlyst sitt planlagte bryllup og gått hver til sitt, etter tre år som kjærester.

Til Her og Nå sier paret - som har vist fram privatlivet i flere sesonger av realityserien «Petter elsker Mari» på TV 2 Bliss - at bruddet skyldes gnisninger over lang tid.

- Vi krangler hele tiden om småting. Det er veldig slitsomt i lengden, og det orker jeg bare ikke. Derfor er det fint at vi kan avslutte dette nå som venner. Hadde det gått lengre, er jeg ikke sikker på at vi kunne klart å bevare vennskapet vårt.

- Jeg synes det er fint at vi fortsatt kan være venner. Vi bor fortsatt sammen, men vi prøver ikke å være hjemme samtidig. Nå må vi finne oss hver vår leilighet, sier Petter til bladet.

Ifølge paret skal problemene ha startet da Petter dro til Stockholm for å jobbe som programleder i «Big Brother».

- Alle kranglene våre har vi bare utsatt og det blir det gnisninger av, sier Mari til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom oss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer