Linn Wøyen Lenes:

- Vi kommer til å være strenge på det

Fødselen er rett rundt hjørnet.

SPREK: Paret var nylig på ferie i Mexico, som ifølge Lenes gjorde godt for gravidkroppen. Foto: Privat
SPREK: Paret var nylig på ferie i Mexico, som ifølge Lenes gjorde godt for gravidkroppen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I 2020 fant Linn Wøyen Lenes (22) og Øystein Solberg (25) kjærligheten da de begge var deltakere i realityprogrammet «Ex on the Beach».

Året etter delte de den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn.

«Vi gleder oss til du kommer i mai/juni 2022. Vi er spente, nervøse og fulle av kjærlighet. Uansett hvem du er kommer vi til å elske deg skyhøyt», skrev Lenes på Instagram i desember i fjor.

Lenes husker godt øyeblikket graviditetstesten viste to streker.

- Jeg begynte å grine, jeg fikk så panikk! Det var overraskende, og jeg trodde ikke på det. Jeg tror fortsatt ikke på det selv om hun sparker meg i magen og ribbeina hver dag. Den følelsen kommer nok til å være der frem til hun er ute, forteller hun til Se og Hør.

Gruer seg til én ting

Selv om influenseren har termin i juni, kan datteren melde sin ankomst når som helst. Babyen ligger nemlig med hodet ned og skal ha festet seg, som indikerer at hun er klar for å komme ut. Derfor går turen straks til Tønsberg, der Lenes skal føde.

- Jeg ble rådet om å bare pakke fødebagen. Jeg gruer meg veldig, men jeg tenker at ingen er perfekte, og man må jo bare prøve seg frem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.