REDD FOR Å SKUFFE FANSEN: Harald Eia er forberedt på at han og Bård kan skuffe fansen med «Storbynatt». - Ikke døm oss for hardt, sier han til Seher.no. Her er han på førpremieren av «Radioresepsjonen på TV» tirsdag.  Foto: Per Ervland/Seher.no
REDD FOR Å SKUFFE FANSEN: Harald Eia er forberedt på at han og Bård kan skuffe fansen med «Storbynatt». - Ikke døm oss for hardt, sier han til Seher.no. Her er han på førpremieren av «Radioresepsjonen på TV» tirsdag. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer

- Vi kommer til å skuffe fansen

Harald Eia er forberedt på det verste. Se video!

Publisert
Harald Eia snakker om «Storbynatt» og nerver nederst i saken!

SEHER.NO:  Neste uke har humorstjernene Harald Eia (44) og Bård Tufte Johansen (41) premiere på sitt nye talkshowkonsept «Storbynatt» på NRK.

Hver tirsdag og torsdag skal de elleville tv-profilene, kjent fra «Lille lørdag» «Åpen Post» og «Team Antonsen», ta «et sint skråblikk på det norske samfunnet». Og med seg på veien har de både kjente og nye fjes som skal dra rundt og pirke i alt det rare rundt oss.

Programlederduoen, som vakte oppsikt da det i vår ble kjent at de hadde skilt lag med NRK for å danne sitt eget selskap, Funkhauser, har tidligere fortalt at det blir en rekke nye karakterer i programmet, og at de håper fansen vil bli fornøyd.

Men da Seher.no møtte Eia under førpremieren på «Radioresepesjonen på TV» tirsdag innrømmet han at han er veldig nervøs for reaksjonene etter første sending.

- Vi er alltid redd for å skuffe fansen, og vi kommer til å skuffe fansen, fordi folk husker oss som så innemari gøyale. De husker alt det morsomste. Så de første par programmene er vi litt rustne, så kommer vi mer inn i det etterhvert. Så ikke døm oss for hardt. Det er en stund siden sist, humrer han til Seher.no.

Humorstjernen har tidligere fått oppmerksomhet for sine mange ville påfunn på skjermen. Og Eia avslører at han er villig til å nedverdige seg igjen, dersom det blir nødvendig.

- Du vet aldri. Vi er villige til å gjøre hva som helst. Programmet er sjefen. Så hvis det medfører at jeg på en eller annen måte må blamere meg, eller gjøre noe nedverdigende, så gjør jeg selvfølgelig det, smiler han.
 
«Storbynatt» har premiere på NRK1 tirsdag 2. november kl. 22.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Vi stjeler mat fra kantina

Harald Eia snakker om «Storbynatt» og nerver nedenfor:


[obj:media:9141]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer