STOR MUSIKER: «Tommy» Crain spilte i bandet Tommy Crain & the Crosstown Allstars of Atlanta frem til sin død. Her i sine yngre dager, på den tiden han var gitarist i Charlie Daniels Band.  Foto: Getty Images
STOR MUSIKER: «Tommy» Crain spilte i bandet Tommy Crain & the Crosstown Allstars of Atlanta frem til sin død. Her i sine yngre dager, på den tiden han var gitarist i Charlie Daniels Band. Foto: Getty Images Vis mer

- Vi kommer til å savne deg

Country-legende døde tre dager før 60-årsdagen sin.

Publisert
SEHER.NO: Den amerikanske country-artisten John Thomas «Tommy» Crain er død, bare 59 år gammel.

Crain skal ha dødd i sit eget hjem i delstaten Tennessee den 13. januar, skriver Contactmusic.

Den avdøde musikeren er mest kjent som gitarist i Charlie Daniels Band på 1970- og 1980-tallet.

- Vi har mistet en god venn og verdenhar mistet en unik, kreativ og verdifull person. Vi sender våre dypeste kondolanser til broder Tommy Crains familie.

- Du var spesiell, kompis, og vi kommer til å savne deg, skriver Crains tidligere bandkamerat Charlie Daniels i en offentlig uttalelse ifølge Billboard.

Crain spilte på over 20 av gruppens album og var med på å skrive over 60 av gruppens låter - flere av dem store hits, ifølge Billboard.

I 1989 sluttet han i bandet etter 14 år for å få mer tid til familien. Men han fortsatte å drive med musikk og dannet Tommy Crain & the Crosstown Allstars of Atlanta. Han var fortsatt med i dette bandet ved sin død, skriver Contactmusic.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er dette Jakes nye kjæreste?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer