- Vi kommer til å konkurrere i absolutt alt

Den nye stjerneduoen Atle Pettersen og Stian Blipp er i full gang med forberedelser til musikalen «Singin' in the Rain».

SAMMEN PÅ SCENEN: Atle Pettersen og Stian Blipp har to av hovedrollene i Folketeaterets nye oppsetning av musikalen «Singin´ In The Rain». Foto: Tore Skaar
SAMMEN PÅ SCENEN: Atle Pettersen og Stian Blipp har to av hovedrollene i Folketeaterets nye oppsetning av musikalen «Singin´ In The Rain». Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til høsten debuterer den tidligere «Idol»-programlederen Stian Blipp (26) som musikalartist i «Singin' in the Rain» på Folketeatret i Oslo. Der spiller han hovedrollen ved siden av artist Atle Pettersen (26).  

De to TV-profilene har gjort stor suksess på hver sin front de siste årene, men de har begge lenge hatt en drøm om å svinge seg i et musikalstykke. 

– Å gjøre en stor musikal er en drøm jeg har hatt i smug. At det skulle bli en som jeg allerede er stor fan av er et stort pluss, forteller «Beat for Beat»-programlederen til Se og Hør.

Ekte konkurranseinstinkt 

LES MER: I ukens Se og Hør Extra kan du lese mer om det gode vennskapet mellom Stian Blipp og Atle Pettersen.  Foto: Faksimile Se og Hør
LES MER: I ukens Se og Hør Extra kan du lese mer om det gode vennskapet mellom Stian Blipp og Atle Pettersen. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Pettersen hadde sitt store gjennombrudd da han kom på andreplass i talentkonkurransen «X Factor» i 2010, og året etter stakk han av med seieren i «Skal vi danse».

Blipp på sin side ble et kjent fjes etter han selv deltok i «Norske talenter» i 2008, og i 2012 debuterte han som programleder for talentprogrammet.

Duoen innrømmer at de har det mye moro under øvingene til musikalstykket, men at de også konkurrerer litt om å være best. 

– Det blir hardt å holde gjennom en hel forestilling med masse sang og sprett, men jeg gleder meg! Jeg må bare passe på at Blipp ikke blir bedre enn meg. Han er en sånn irriterende talentfull type. Han er til og med god til å synge! Jeg vet at vi kommer til å konkurrere i absolutt alt, forteller Atle til Se og Hør.

Les hele intervjuet med Stian Blipp og Atle Pettersen i påskens Se og Hør Extra!

Tok en pause fra skjermen

Den energiske bergenseren vant folkets hjerter etter flere år som programleder for «Idol», men i fjor avslørte Stian at han ønsket en pause fra TV-skjermen. 

Nylig fortalte 26-åringen hvorfor han bestemte seg for å trekke seg unna etter den store suksessen. 

Saken fortsetter under bildet. 

SCENEVANT: Stian Blipp ledet TV2-programmet  «Mitt dansecrew» i fjor. Her sammen med artist Lise Karlsnes  Foto: NTB scanpix
SCENEVANT: Stian Blipp ledet TV2-programmet «Mitt dansecrew» i fjor. Her sammen med artist Lise Karlsnes Foto: NTB scanpix Vis mer

- På tre og et halvt år var jeg med på åtte TV-programmer, som «Idol», «Norske Talenter», «Torsdag kveld fra Nydalen», «Gullfisken» og OL-reporter i Sotsji. Jeg pumpet på og pøste ut. Ga alt, men fikk lite input, har han fortalt til Dagbladet Pluss og fortsatte:

- Jeg merket at jeg måtte begynne å snu bunken. Begynne på nytt og gjøre samme ting om igjen. Jeg ga og ga, men fikk lite påfyll. Jeg må finne meg selv opp på nytt, røpet han.

Stian er samboer med tre år eldre Jamina Iversen, mens Atle er sammen med TV2-journalist Cathrine Eide, som han møtte da han deltok i «Skal vi danse» i 2011. 

«Singin' in the Rain» har premiere fredag 2. september.

SYNGER OG DANSER: Atle Pettersen beviste at han virkelig kan å svinge seg på dansegulvet da han vant «Skal vi danse» i 2011.  Foto: NTB scanpix
SYNGER OG DANSER: Atle Pettersen beviste at han virkelig kan å svinge seg på dansegulvet da han vant «Skal vi danse» i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg kommer til å si ifra når jeg får meg kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer