- Vi kom absolutt ikke overens

Men «71 Grader Nord»-deltagerne gikk tidligere på samme skole. Se video!

IKKE AKKURAT PERLEVENNER: Christian Otter ble merket først i 71 Grader Nord. Han kom ikke overens med Erlend Rønning. Foto: TVNorge
IKKE AKKURAT PERLEVENNER: Christian Otter ble merket først i 71 Grader Nord. Han kom ikke overens med Erlend Rønning. Foto: TVNorge Vis mer
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: I mandagens episode av «71 Grader Nord» ble de tolv deltagerne delt inn i to grupper, og sendt ut på sitt første oppdrag. Det utkrystalliserte seg raskt en «firerbande» bestående av Christian Otter (25), Morten Arvnes, Thomas Hammernes og Julie Torp Halbakken. Otter forteller at det fort kunne bli en svakhet.

- Vi innså vel ganske tidlig at vi ble sett på som en veldig sterk gruppe, og det var svakheten. Men det er ikke lett å komme seg ut av en sånn bande. Vi visste at de andre forsøkte å få ut en eller to av oss for å uskadeliggjøre oss, sier han til Seher.no.

På den andre gruppen var Erlend Rønning (28). Rønning og Otter fant raskt ut at kjemien dem imellom ikke var tilstede.

- Inntrykket mitt av firerbanden var ikke så veldig bra. Jeg kom ikke overens med Morten og Christian fra starten av, sier han til Seher.no.

Det syntes Rønning var litt merkelig. Han og Otter hadde tidligere gått på skole sammen, uten at det hjalp noe på forholdet.

- Det var rart at vi ikke kom overens. Vi burde kommet mer på «snakkern» fra dag én. Vi gikk på skole sammen for noen år siden, uten at jeg husket det. Men han husket tydeligvis meg. Det er mulig det sitter noe fra da vi gikk på skole. Men kjemien passet bare ikke. Vi kom ikke overens i hvert fall.

Otter er enig i at han ikke hadde så mye til overs for Erlend. Det prøvde han heller ikke å skjule.

- Det skal ikke stikkes under en stol at jeg ikke kom overens med Erlend. Der var det mange klinsjer, det kan jeg ærlig si. Han og jeg har totalt ulike oppfatninger av hverandre. Jeg ser på ham som en feig spiller, og likte ikke måten han spilte spillet på. Og det sa jeg ifra flere ganger om.

Etter at oppdraget var utført, ble det klart at Christian hadde færrest poeng, og var da den første av årets «71 Grader Nord»-deltagere som ble merket. Til Seher.no forteller han at han likte å terge Erlend.

- Jeg likte ikke måten han var på, han var ikke min type. Vi hadde ikke samme humoristiske sans, og jeg likte å terge ham litt. Jeg syntes han hadde litt feig spillestil, forteller Christian.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var sleip mot TVNorge[obj:media:8887]