- Vi klikket så bra med en gang

Carola Häggkvist har med seg adoptivdatteren Zoe (4) på turné.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Den svenske popstjernen Carola Häggkvist (46) kan man i morgen kveld se på skjermen i TV 2s sommersatsning «Allsang på grensen».

Den populære artisten feirer i år 30 års jubileum som artist og går en hektisk sommer i møte med flere konserter og arrangementer.

- Det er alltid like moro å være her.  Det er en veldig fin stemning med både bandet og Cathrine. Nå kjenner vi hverandre godt. Så det er store klemmer når vi ses igjen.

Carola adopterte for litt over et år siden datteren Zoe (4) fra Sør-Afrika og har fra før sønnen Amadeus (15) med Runar Søgaard. Barna har vært Carolas hovedfokus de siste året, men nå er hun igjen klar for livet som artist.

- Vi klikket så bra med en gang. Så jeg tenkte: Hun kan jeg ha med på turné. Men det vil man jo ikke. Man vil virkelig bli kjent med hverandre først. Så det gjorde vi forrige sommeren. Jeg holder det jo i gang hele tiden på en måte. Jeg passer på at hun (Zoe) har barnevakt, hun er med meg hit nå. Hun skjønner ikke helt at mamma står på scenen, men hun vet jo det nå.

- Hva syns hun om at mamma står på scenen? 

- Hun er stolt og glad, men hun vil jo selv stå på scenen. Hun er en liten teaterape, og jeg er helt sikker på at hun kommer til å stå på scenen i fremtiden.

«Allsang på grensen» sendes på TV 2 klokken 20.00 torsdag.

LES OGSÅ:    Traff ny flamme på skoleavslutning 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer