PROFF: Suzann Pettersen fotografert under verdensmesterskapet i Kina i begynnelsen av mars. Det var under en pressekonferanse nettopp i Kina at «Tutta» avslørte sitt forhold med den tidligere alpinisten Christian Ringvold fra Bærum. Foto: imago/Xinhua/ All Over Press
PROFF: Suzann Pettersen fotografert under verdensmesterskapet i Kina i begynnelsen av mars. Det var under en pressekonferanse nettopp i Kina at «Tutta» avslørte sitt forhold med den tidligere alpinisten Christian Ringvold fra Bærum. Foto: imago/Xinhua/ All Over PressVis mer

- Vi kjente hverandre lenge før vi ble kjærester

Etter fire år som singel smiler lykken til golfproffen Suzann Pettersen.

SEOGHØR.NO: Under en pressekonferanse i Kina i begynnelsen av mars i år avslørte golfspiller Suzann Pettersen (32) at hun har fått seg kjæreste.

32-åringen fra Oslo har forelsket seg i den tidligere alpinisten Christian Fredrik Ringvold (33) fra Bærum, og forteller i et større intervju med Dagbladet Magasinet at de to falt for hverandre for seks måneder siden - etter å ha vært venner i flere år:

- Han vet heldigvis godt hva han gikk til, vi kjente hverandre lenge før vi ble kjærester. Christian respekterer det jeg gjør, er utrolig forståelsesfull og behjelpelig i så mange situasjoner. Jeg er ikke akkurat verdens beste kjæreste nå midt i sesongen.

SPORTSGLEDE: Suzann Pettersen forteller at samboeren Christan er like sportsgal som henne. 32-åringen har vært aktiv siden 2000, og flyttet til Orlando i USA i 2001. Til Dagbladet Magasinet forteller hun at hennes langsiktige mål er OL i Rio i 2016. Foto: IMAGO/ All Over Press
SPORTSGLEDE: Suzann Pettersen forteller at samboeren Christan er like sportsgal som henne. 32-åringen har vært aktiv siden 2000, og flyttet til Orlando i USA i 2001. Til Dagbladet Magasinet forteller hun at hennes langsiktige mål er OL i Rio i 2016. Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer

Etter å ha lagt alpinkarrieren på hylla startet Ringvold familiebedriften Noble Nonwoven AS sammen med sin bror Kim Alexander Ringvold (30) i 2012. Han har i tillegg flere styreverv i diverse bedrifter. Og ifølge kjæresten Suzann er han fremdeles glødende interessert i sport:

- Han er heldigvis minst like sportsgal, og har flere lopper i blodet enn meg. At Christian driver sin egen business er også bra, jeg kunne ikke hatt en som bare dilter etter meg, sier hun videre i intervjuet.

Denne uken skulle golfproffen ha spilt under Kia Classic i California, men fortalte via sin egen Twitter-konto at hun måtte trekke seg fra konkurransen på grunn av ryggplager:

Til nettstedet GolfChannel utdyper Suzanns trener David Leadbetter:

- Hun gjorde ferdig en treningsøkt, følte seg stiv og så kjente hun muskelkramper i ryggen. Det er selvfølgelig leit, for hun hadde sett frem til å spille denne uken. Men med et viktig turnering neste uke ønsket hun å ta ting med ro for å komme seg raskt på beina igjen.

Pettersen og Ringvold bor sammen i Orlando i Florida, som har vært hennes hjemmebane siden 2001.

LES OGSÅ: «Tutta» dediserte seieren til Aksel Hennies bror