- Vi kan ikke tro at hun har født tre barn

Reality-stjernen Kourtney Kardashian vekker oppsikt med nytt og vågalt bikinibilde på Instagram.

BEDRE TIDER: Kourtney Kardashian stråler om dagen, og er absolutt ikke redd for å vise det.  Foto: Rex Features
BEDRE TIDER: Kourtney Kardashian stråler om dagen, og er absolutt ikke redd for å vise det. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Kourtney Kardashian (36) har gått gjennom en vanskelig tid etter bruddet med langtidskjæresten Scott Disick (32) i fjor.

Trebarnsmoren har imidlertid bevist at hun har klart å reise seg fra kjærlighetssorgen, og den mørke skjønnheten stråler mer enn noensinne.

Søndag beviste hun at det mest sannsynlig står beundrere i kø etter henne, da hun delte et lekkert bikinibilde på Instagram-profilen sin. 

Bildet er tatt ovenifra og viser Kourtneys kropp fra ribbeina og ned, mens hun ligger på et håndkle på solsengen. 

- Sunday funday, skriver 36-åringen under bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Sunday funday!

Et bilde publisert av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Trener hardt

Flere utenlandske medier skryter den berømte «Keeping up with the Kardashians»-skjønnheten opp i skyene for det vågale bildet.

- Vi kan ikke tro at Kourtney har født tre barn - kroppen hennes ser jo fantastisk ut! Hun prøver nok å vise Scott hva han går glipp av, skriver kjendisnettstedet HollywoodLife. 

Bildet viser Kourtneys markerte magemuskler og slanke midje - og det er kun halvannet år siden hun fødte sitt tredje barn. 

- Kourtney har tilbrakt mye tid på treningssenteret etter fødselen, og dette bildet viser virkelig at hardtreningen har satt sine spor, skriver nettstedet InStyle. 

Angivelig ønsker Kim Kardashian (35) faktisk å få kostholds- og treningsråd av sin flotte søster, fordi hun ifølge RadarOnline sliter med å miste babyvekten etter svangerskapet med sønnen Saint West (3 mnd).

Saken fortsetter under bildet.

SELVSIKKER: Kourtney Kardashian har vist seg fra en ny side den siste tiden. Hun virker mer komfortabel med å vise hud enn hun var tidligere.  Foto: Splash News
SELVSIKKER: Kourtney Kardashian har vist seg fra en ny side den siste tiden. Hun virker mer komfortabel med å vise hud enn hun var tidligere. Foto: Splash News Vis mer

Gode venner etter bruddet

Bruddet mellom Kourtney og Scott skjedde kun et halvt år etter de fikk sønnen Reign (1). Fra før har de sønnen Mason (6) og datteren Penelope (3).

Småbarnsmoren kastet Scott på dør etter han i en årrekke hadde levd et utsvevende liv med dop- og alkoholproblemer, noe som gikk hardt utover familielivet.

De siste månedene har det tidligere paret klart å beholde et nært vennskap for barnas skyld, og senest denne helgen var de sammen under feiringen av Rob Kardashians (29) bursdag. 

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEN SAMLET: Denne helgen feiret Kardashian-familien bursdagen til Rob Kardashian. Fra venstre: Kim, Kanye, Rob, Kourtney, Scott, Kendall med Penelope på armen, Kylie og Krsis med North i armene.  Foto: Skjermdump Instagram
FAMILIEN SAMLET: Denne helgen feiret Kardashian-familien bursdagen til Rob Kardashian. Fra venstre: Kim, Kanye, Rob, Kourtney, Scott, Kendall med Penelope på armen, Kylie og Krsis med North i armene. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Har de gått videre?

I et nytt intervju med nettstedet US Weekly innrømmet Disick at han fremdeles har varme følelser for den eldste Kardashian-søsteren.

- Hun kommer alltid til å være familie for meg og mest sannsynlig det mennesket jeg elsker mest i hele verden. Selv om vi ikke er kjærester lenger, er vi fremdeles nære og det er hyggelig når vi treffes, uttalte han. 

Saken fortsetter under bildet. 

VENNER: Kourtney Kardashian og Scott Disick har klart å opprettholde en god tone etter bruddet i fjor. Her sammen med sønnen Mason.  Foto: Splash News
VENNER: Kourtney Kardashian og Scott Disick har klart å opprettholde en god tone etter bruddet i fjor. Her sammen med sønnen Mason. Foto: Splash News Vis mer

Til tross for Scott sier at Kourtney alltid kommer til å være viktig for ham, har han allerede vært koblet til flere skjønnheter siden bruddet i fjor sommer. 

I januar skal han ha hatt en flørt med den svenske modellen Lina Sandberg, mens han nylig ble observert på date med den 12 år yngre modellen Christine Burke (20). 

Kourtney på sin side har blitt avbildet flere ganger på middag sammen med tenåringsidolet Justin Bieber (22), noe som virkelig satte fart på ryktene om det er noe mer enn vennskap mellom dem.

NYE FLØRTER: Scott Disick har den siste tiden vært koblet med den 20 år gamle modellen Christine Burke (t.v). Kardashian har på sine side vært på flere dates med popstjernen Justin Bieber (t.h).  Foto: NTB scanpix
NYE FLØRTER: Scott Disick har den siste tiden vært koblet med den 20 år gamle modellen Christine Burke (t.v). Kardashian har på sine side vært på flere dates med popstjernen Justin Bieber (t.h). Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Skilsmissen gjorde meg slank

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer