- Vi kan ikke få barn

Men kjærligheten seiret for «Farmen»-ekteparet.

FORELSKET: Ekteparet Ståle og Siv Annie Bjørnvåg har gjort seg bemerket i vårens sesong av TV2-programmet «Farmen». I starten av forholdet fikk de den svært vanskelige beskjeden om at de ikke kunne få barn, men kjærligheten overvant tristheten. Foto: TV 2
FORELSKET: Ekteparet Ståle og Siv Annie Bjørnvåg har gjort seg bemerket i vårens sesong av TV2-programmet «Farmen». I starten av forholdet fikk de den svært vanskelige beskjeden om at de ikke kunne få barn, men kjærligheten overvant tristheten. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Den «nye riksklysa» Ståle Bjørnvåg (40) røk lørdag kveld ut av TV2-programmet «Farmen».

Der har han skapt mye liv og leven, og ifølge VG drømmer han nå om å bli standup-komiker. Men i privatlivet har både han og kona, «Farmen»-makker Siv Annie Bjørnvåg (41), gått igjennom dystrere stunder.

Da «Farmen»-ekteparet hadde vært sammen i omtrent halvannet år og begynte å snakke om å få barn sammen, fikk de nemlig sjokkbeskjeden. Siv Annie hadde ikke følt seg helt på topp, og et legebesøk avslørte at det hadde oppstått komplikasjoner med hormonspiralen hennes. Disse var så alvorlige at hun ikke lenger kunne få barn, skriver Dagbladet.
 
- Det var en forferdelig trist beskjed å få, spesielt for Ståle, som ikke har barn fra før, forteller hun til Dagbladet om den vonde opplevelsen paret fikk sommeren 2006.

Selv har Siv Annie Bjørnvåg to barn fra et tidligere ekteskap, Martine (14) og Alexander (21). Derfor fikk hun ekstra vondt av ektemannen, som hadde gledet seg sånn til å få barn - og som plutselig ble frarøvet muligheten til å oppleve ekte farslykke.

- Jeg sa til Ståle at jeg elsker ham over alt på jord, og at hvis han virkelig ville ha barn så skulle jeg gi slipp på ham. Det var en knalltøff avgjørelse, innrømmer hun overfor Dagbladet.

Heldigvis var kona viktigere enn muligheten til å kunne få egne barn, og ifølge Ståle Bjørnvåg tenkte han aldri på å gå fra sin elskede Siv. Derfor var valget lett, forklarer han til Dagbladet.

Men paret, som opplevde å bli «som nyforelsket» under oppholdet på TV-gården, har ikke helt slått fra seg tanken på barn. De kunne nemlig tenkt seg å bli fosterforeldre en gang i fremtiden, avslører de overfor Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi var egentlig aldri gift