DRØMMEN KNUST?: Paris skal ha vært klar til å flytte til Madrid med Ronaldo, men lørdag ble fotball-esset observert med to andre jenter...
DRØMMEN KNUST?: Paris skal ha vært klar til å flytte til Madrid med Ronaldo, men lørdag ble fotball-esset observert med to andre jenter...Vis mer

- Vi kan bli større enn Beckhams

Nå vil Paris Hilton flytte til Spania med sin fotballflamme.

SEHER.NO: Da Real Madrid i 2003 betalte over 250 millioner kroner for David Beckham, betalte de ikke bare for hans evner på fotballbanen, men også for den massive omtalen som følger i kjølvannet av en fotballstjerne av det kaliberet.

Nå har den spanske klubben gjort det igjen. Denne gangen er prisen dog noe høyere, for å si det mildt. Cirka 800 millioner kroner er hva spanjolene betaler for portugisiske Christiano Ronaldo.

Kanskje er prisforskjellen helt ok. For ifølge en ekspert på området - selveste Paris Hilton - kan Ronaldo bli en enda større helt enn David Beckham. På fotball, der er hun kanskje ingen ekspert, men på hvordan man oppnår oppmerksomhet - der kan Paris sine saker.

Det eneste det krever, mener hun, er at den dameglade fotballstjernen slår seg ned sammen med henne.

Tidligere i uka nøt de to hverandres selskap på en nattklubb i Los Angeles. Og da Ronaldo senere kom hjem til Paris, hadde hun allerede tenkt litt på deres felles fremtidsplaner, skriver News of the World.

- Vi kunne blitt et fantastisk par. Vi er jo begge så berømte, at vi kan bli enda større enn David Beckham og Posh-Spice, skal hun ha sagt til ham få timer etter deres første møte.

Etterpå skal hotellarvingen ha fortalt en venn at hun dessuten hadde sagt til den 24 år gamle fotballkjekkasen at hun gjerne vil flytte med ham til Madrid.

Men slik det ser ut i øyeblikket, er Ronaldo er allerede kommet over sin siste flørt. Han fortsetter nemlig sin sommerferie med kvinnelig selskap. Lørdag ble han observert med to kvinner på vei til sitt hotellrom i Las Vegas. Ingen av dem var Paris Hilton...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paris ut mot lesbe-ryktene