FRYKTER INGENTING: - Det er det som er så greit. Når man har en søster eller bror, da er man vant til å krangle. Man kan si hva man vil, sier Julie og Lisa til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FRYKTER INGENTING: - Det er det som er så greit. Når man har en søster eller bror, da er man vant til å krangle. Man kan si hva man vil, sier Julie og Lisa til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Vi kan aldri bli uvenner

Men nå skal søstrene Julie og Lisa sjarmere TV-seerne i senk.

Se "X Factor"-søstrene Julie Johnsen og Lisa Tverrå Johnsen synge og snakke nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag er det tid for den andre episoden av årets store underholdningssatsning på TV 2, "X Factor". Som på fredag, foregår det hele i Oslo - og denne gangen får man svaret på hvilke 30 deltagere som tar seg videre fra audition i hovedstaden.

To av dem som blir å se på skjermen i onsdagens episode er søstrene Julie Johnsen (25) og Lisa Tverrå Johnsen (21), som danner duoen "The Johnsen sisters" - og som skal gjøre sitt for å imponere dommerne i senk med sine vokalprestasjoner.  

- Det som gjør at vi står sterkt i X Factor, det er - rent bortsett fra det sangmessige - at vi er under 25, over 25 og at vi er en gruppe. Vi er litt av alle, smiler eldstesøster Julie til Seher.no.

Har du et tips om "X Factor"-deltagere eller andre kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

I den første episoden av årets "X Factor" så man at dommer Jan Fredrik Karlsen "splittet" enkelte duoer ved å skryte av én av dem - og slakte den andre. Det frykter ikke søstrene Johnsen, som opprinnelig kommer fra Mosjøen, men som bor i Oslo, at skal skje med dem.

- Vi snakket litt om det, det er jo tross alt en ny greie i og med at grupper kan stille opp sammen. Men så kom vi frem til at vi har et såpass nært forhold jeg og Julie, at uansett hva de skulle ha sagt, så hadde vi støttet hverandre, forteller Lisa, som heller ikke er bekymret for at det musikalske samarbeidet skal ende i en real søskenkrangel.

- Det er det som er så greit. Når man har en søster eller bror, da er man vant til å krangle. Man kan si hva man vil, vi kan aldri bli uvenner allikevel - for vi vet at vi møtes på julaften uansett! Vi er heldige, vi tør å være ærlige mot hverandre, er det noe som er feil så sier vi ifra. Da er vi gode venner igjen dagen etterpå, sier hun.

Onsdag vises de på TV. Men ennå vet ikke de to sangtalentene hvor de skal gjøre av seg når hele Norge får muligheten til å høre hva de er gode for.

- Vi har snakket litt om at vi kanskje skal sitte på et helt mørkt rom med en pute foran ansiktet og se på alene? Eller skal vi tørre å sitte og se på sammen med vennene våre? Jeg tror faktisk ikke jeg helt har bestemt meg ennå, det blir kanskje et mørkt rom, humrer Julie til Seher.no.

Om Julie og Lisa går videre fra audition i årets "X Factor, ser du på TV 2 onsdag klokka 20.00.

Har du et tips om "X Factor"-deltagere eller andre kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her klikker han på Mira

Se "X Factor"-søstrene Julie Johnsen og Lisa Tverrå Johnsen synge og snakke her:

[obj:media:8017]