FIKK SJOKK: ilig endelig å få svar. Jeg gikk inn i en form for transe, og fikk sjokk da beskjeden kom. Jeg fikk ikke engang med meg hva han sa, smiler en glad Katinka Hellan til Seher.no. Foto: TVNorge
FIKK SJOKK: ilig endelig å få svar. Jeg gikk inn i en form for transe, og fikk sjokk da beskjeden kom. Jeg fikk ikke engang med meg hva han sa, smiler en glad Katinka Hellan til Seher.no. Foto: TVNorge Vis mer

- Vi kalte hverandre ikke kjærester

Her er kvinnen som vant Ungkarens hjerte.

Publisert
SEHER.NO: Jørgen Festervoll har gjort sitt valg. Torsdag kveld ble det nemlig klart at Ungkaren valgte Katinka Hellan (21) foran finalekonkurrenten Silje Haukner (39).

Det store spørsmålet "Ungkaren"-fans landet rundt nå lurer på er om Jørgen og Katinka ble kjærester, og om de er det fortsatt. Svaret får man først neste torsdag, i vårens siste episode av det populære sjekkeprogrammet.

- Det var deilig endelig å få svar. Jeg gikk inn i en form for transe, og fikk sjokk da beskjeden kom. Jeg fikk ikke engang med meg hva han sa, smiler en glad Katinka Hellan til Seher.no.

21-åringen har ikke lov til å kommentere hvorvidt forholdet mellom de to utviklet seg til ekte kjærlighet. Likevel: Trondheimsjenta innrømmer at man langt fra bør ta det for gitt at så skjer.

- Det at vi var forelsket da, betyr ikke at vi var forelsket etterpå...

Det som i hvert fall er sikkert, er at Katinka og Jørgen fikk et par dager med hverandre i Sør-Afrika etter det avgjørende valget - uten kameraer til stede. Dermed fikk de lære hverandre enda bedre å kjenne.

- Vi kalte oss ikke kjærester, men den tittelen betyr vel egentlig ikke så veldig mye. Der og da fikk vi i hvert fall snakket ut sammen på en litt dypere måte, hva man føler og slike ting. Disse to dagene var som en helt ny start etter utvelgelsen. Og man hadde vel ikke kalt noen for kjæreste etter en todagers date her hjemme heller, hadde man vel?

Asker-kjekkasen Festervoll la ikke skjul på at han ble glad i flere av deltagerne under oppholdet i Sør-Afrika.

- Ble du glad i Jørgen også, Katinka?

- "Glad i deg" betyr mer enn det trenger å bety, og både dette og "elsker deg" er iferd med å brukes ihjel, spør du meg. "Elsker deg" betyr utrolig mye for meg, mens "glad i deg" heller ikke er noe jeg bare slenger ut. Men forelsket, det var jeg, innrømmer hun.

Heller ikke Jørgen Festervoll vil kommentere hvordan det har gått mellom ham selv og den utvalgte "Ungkaren"-jenta. Men hvorfor han ikke valgte Silje, har han ingen problemer med å forklare.

- Jeg bestemte meg for Katinka noen dager før valget. Kjemien mellom meg og Silje var ikke veldig god. Jeg visste at hun hadde sterke følelser, og selv tror jeg at det stod ganske klart for Silje at jeg kom til å velge henne. Det hadde nok ikke slått henne at det kunne bli Katinka, forteller Jørgen Festervoll til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdagerlokka 21.30.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltakerne ? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det var fjernt fra min verden

-

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer