- Vi jobber med å få en ny baby

Stjerneparet fikk sin førstefødte for kun 7 måneder siden.

VIL HA FLERE BARN: Ifølge Eric Dane planlegger han og skuespillerkona Rebecca Gayheart å få flere barn så fort som mulig.  Foto: All Over Press
VIL HA FLERE BARN: Ifølge Eric Dane planlegger han og skuespillerkona Rebecca Gayheart å få flere barn så fort som mulig. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: 4. mars ble «Grey's Anatomy»-stjernen Eric Dane (38) og skuespillerkona Rebecca Gayheart (39) foreldre til deres førstefødte, datteren Billie Beatrice.

Det ser imidlertid ikke ut til at den krevende rollen som småbarnsforeldre har satt sitt preg på de to travle stjernene.

Ifølge Access Hollywood planlegger de nemlig å få en ny baby så fort som mulig.

Det var under et besøk hos talkshowstjernen Ellen DeGeneres onsdag denne uken at Dane, som er mest kjent for rollen som Dr. Mark «McSteamy» Sloan i «Grey's Anatomy», fortalte at de jobber med å lage en søster eller bror til lille Billie Beatrice.

- Vi skal ha en ny baby forhåpentligvis. Vi jobber med det, sa Dane under intervjuet.

Skuespilleren avslørte også antallet barn paret drømmer om.

- Vi skal ha to. Vi starter hvertfall med to, humret han.

Dane har tidligere fortalt at det å bli pappa er noe av det største som har hendt ham.

- Det forandrer hvordan man ser på ting og hva man føler. Jeg liker å se på meg selv som en kunstner - men nå jobber jeg for barnet mitt. Nå er jeg en far, har han uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Fødselen var mitt livs største øyeblikk