- Vi jentene hadde vært på kino da vi fikk høre det

Ingvild Snildal hedret den avdøde lagkameraten.

OL-HÅP: Snart drar Ingvild Snildal til OL i London. Her vinner hun prisen «årets gjennombrudd» under Idrettsgallaen i 2010.  Foto: Stella Pictures
OL-HÅP: Snart drar Ingvild Snildal til OL i London. Her vinner hun prisen «årets gjennombrudd» under Idrettsgallaen i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Vårens landslagssamling i Flagstaff, USA ble ikke som planlagt. De norske svømmerne fikk sjokk da de hørte at lagkamerat Alexander Dale Oen hadde gått bort. 

Ingvild Snildal (23) forteller at laget prøvde å ta vare på hverandre i den tunge stunden.

- Det var fridagen vår og vi jentene hadde vært på kino. Da vi kom tilbake til hotellet ble vi bedt om å samles på et rom. «Alex er kjørt til sykehus, vi venter på mer info». Etter hvert var vi samlet hele laget og støtteapparatet, godt over 20 mennesker. Noen timer senere kom beskjeden…Vi prøvde å ta vare på hverandre som best vi kunne, ingen skulle være alene den natten, forteller hun til D2.

Den tøffe opplevelsen inspirerte henne til å yte ekstra da hun vant EM-gull tidligere i år.

- EM-gullet var spesielt. Jeg hadde veldig lyst til å svømme fort for Alex. Det er den fineste måten jeg kunne hedre ham, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakket om smertene i flere måneder   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer