- Vi irriterer oss over hverandre

Else, Henriette og Sigrid lover baksnakking i sitt nye show. Se video fra deres nye show her!

SEOGHØR.NO: 17. september detoneres latterbomben «Mot i brøsta» på Edderkoppen Teater. Etter flere år på TV får vi endelig oppleve Else Kåss Furuseth (34), Sigrid Bonde Tusvik (34) og Henriette Steenstrup (39) sammen på scenen.

Humorshowet «Mot i brøsta» er en godtepose med karakterer, musikk, dans og friske fraspark fra tre av Norges fremste komikere. Og trioen lover å «bjuda på».
 

- I showet tar vi opp ting vi synes er imponerende og irriterende med folk. Og karakterer vi er glad. Og folk får se dans og overraskelser, sier Bonde Tusvik til Seoghør.no.

- Men vi irriterer oss ikke bare over folk i samfunnet. Vi irriterer oss også innad i gjengen, utdyper Else.

Se klipp fra showet i videoen øverst i saken.

- En privat drøm

LOVER BAKSNAKKING: Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth og Henriette Stenstrup sier at de ofte irriterer seg over hverandre. I showet lover de baksnakking. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
LOVER BAKSNAKKING: Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth og Henriette Stenstrup sier at de ofte irriterer seg over hverandre. I showet lover de baksnakking. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

- Sigrid har tidligere omtalt showet som et humorshow med både fellesnummer, karakterer, sketsjer og stand-up.

- Vi kjenner hverandre godt, og har jobbet mye sammen på TV, men ikke hatt noe show sammen vi tre. For min del er det en drøm, har Else uttalt til Dagbladet.


Trioen assosieres lett med TV 2s mangeårige humorflaggskip, «Torsdag kveld fra Nydalen». At de har flere år med samarbeidserfaring bak seg, er en klar fordel, mener den nye humortrioen.

- Men det blir en del baksnakking. Når Sigrid og Henriette går ned på do, da tømmer jeg meg, sier Else til Seoghør.no.

Ingen nakenhet

De tre humoristene er ikke fremmed for å vise seg fram, både med og uten klær. Men i «Mot i brøsta» kommer gjengen stort sett til å holde klærne på.

- Nakenhet var veldig 2006-2013. Vi er ganske mye nakne bak scenen, men her prøver vi noe nytt. Og det er om det går an å le med klærne på, sier Else.

LES OGSÅ: TV 2 bommet på Elses navn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.