- Vi inspirerer andre ved å bo hver for oss

Vær-dronning Eli Kari Gjengedal og ektemannen trives godt med å bo i hvert sitt hjem.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eli Kari Gjengedal (44) og ektemannen Tom Saxegaard (46) er ikke som de fleste andre ektepar.

TV 2-profilen sier til Seoghør.no at hun og mannen, som hun giftet seg med i Las Vegas i april i fjor, trives godt med å bo i hver sin by.

Hun har nemlig adresse i Bergen, mens han bor i elvebyen Drammen.

Eli Kari avslører til Seoghør.no at flere lar seg inspirere av deres alternative bosituasjon:

- Det er flere som sier: «åh, det skulle vi også ha gjort, sånn at vi hadde hatt tid til å savne hverandre». Så det som at det er flere som tenker, når de kommer over «sjokket», at «hm, det var kanskje lurt for kjærligheten og romansen».

Se hele intervjuet i videoen øverst i artikkelen!

PAR I HJERTER: Eli Kari Gjengedal og ektemannen Tom Saxegaard dro til Las Vegas for å love hverandre evig troskap. Foto: Se og Hør
PAR I HJERTER: Eli Kari Gjengedal og ektemannen Tom Saxegaard dro til Las Vegas for å love hverandre evig troskap. Foto: Se og Hør Vis mer

Ingen planer om barn

44-åringen har tidligere fortalt til Dagbladet at det ikke blir snakk om å utvide familien med flere barn:

- Nei, vi har ingen planer om flere barn. Han har ett og jeg har ett, og vi er fornøyde med det, sa hun i fjor.

Bryr seg ikke om hva andre måtte mene

GLITTER OG GLAMOUR: Eli Kari Gjengedal viste fram kjæresten Tom Saxegaard på rød løper under underholdingsfesten Gullruten i Bergen i 2013.
GLITTER OG GLAMOUR: Eli Kari Gjengedal viste fram kjæresten Tom Saxegaard på rød løper under underholdingsfesten Gullruten i Bergen i 2013. Vis mer

I vinter har Eli Kari vært deltaker i den populære reality-serien «4-stjerners middag» på TVNorge, og det var under finalefesten at Seoghør.no møtte den sprudlende 44-åringen fra Sogn og Fjordane.

Og skal vi tro Eli Kari er hun ikke redd for hva andre måtte tenke om henne:

- Jeg har et motto, og det er at jeg gjør det som passer meg best, så lenge det ikke går utover andre. Jeg må jo få lov til å gjøre det jeg har lyst til, og det står jeg for.

LES OGSÅ: Eli Kari satte rekord - nektet å gi seg

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer