- Vi hørte det smalt på tunet

Sjalusien tar overhånd blant Farmen-jentene.

ARG: - Må jeg liksom «spell it out for you»? sa Bente til Karin under mandagens "Farmen" på TV 2. Jentekrangelen er igang for fullt. Foto: TV 2
ARG: - Må jeg liksom «spell it out for you»? sa Bente til Karin under mandagens "Farmen" på TV 2. Jentekrangelen er igang for fullt. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Spenningen - og ikke minst dramatikken - har så langt vært stor under vårens "Farmen" på TV 2. Mandag ble det klart at Stian Sannerud (33) skal være denne ukas storbonde, og det tok ikke lange tiden før dramatikken nådde nye høyder.

Forrige uke var det daværende storbonde, Leif Birger Mækinen (53), som skapte splid i gruppa ved ikke å gjøre nok for ukesoppdraget. Denne gangen er det derimot to jenter som barker sammen i en skikkelig "catfight".

- Må jeg liksom «spell it out for you»? sa Bente Skancke (22) til Karin Jonassen (24) - tydelig irritert i mandagens episode.

Ifølge den nye storbonden begynte krangelen som en eneste stor misforståelse rundt hvilken del av ukesoppdraget de to jentene skulle jobbe med. Men det hele utvikler seg til en enda større krangel utover uka, noe Karin selv tror bunner ut i sjalusi i forhold til at hun har fått så mye bedre kontakt med guttene enn de andre jentene.

- Bente så nok på Karin som en stor konkurrent, og det var nok den største grunnen til at de røk i tottene på hverandre.

- Jeg visste at de hadde en dårlig tone, men så lenge vi fikk gjort det vi skulle med ukesoppdraget, synes jeg bare krangelen var festlig, forteller storbonden Stian Sannerud, som i mandagens episode måtte skille de to kamphønene, til Seher.no.

Selv satt han opptatt med noe helt annet da bråket startet.

- Jeg, Geir og Vibeke satt og plukket bær litt bortenfor, og hørte bare at det smalt på tunet. Man kunne nok høre det i hele Bjugn kommune, smiler han.

- Tar du parti i krangelen, Stian?

- Nei. Jeg er god venn med begge, og ville ikke ta parti med noen av dem. Jentene reagerte på at Karin var god venn med disse guttene, og krangelen hadde sikkert ikke vært bra hvis det gikk ut over ukesoppdraget. Men krangler de utenfor jobb, får det være deres sak. Om de er venner eller uvenner er ikke min buisness, mener han.

Krangelen fortsetter på TV 2 førstkommende onsdag...

"Farmen" ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er en knallflott jente