TUR-VEGARD: - Vi hører jo noen historier om barn som har møtt Vegard og som husker ham kun som «Gutta på tur»-Vegard - og som ikke i det hele tatt har plukket opp at har gått på ski, sier Bjørn Dæhlie, som er en av deltagerne i TV3-programmet «L Foto: Anders Myhren/Seher.no
TUR-VEGARD: - Vi hører jo noen historier om barn som har møtt Vegard og som husker ham kun som «Gutta på tur»-Vegard - og som ikke i det hele tatt har plukket opp at har gått på ski, sier Bjørn Dæhlie, som er en av deltagerne i TV3-programmet «L Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Vi hører jo noen historier om Vegard

Barna husker ikke de gamle skiheltene - men Bjørn Dæhlie får fortsatt brev i posten...

Publisert
Se video med Bjørn Dæhlie nederst i saken!

ÅRE (SEHER.NO): Den tidligere skistjernen Bjørn Dæhlie (43) er denne vinteren en av mange profilerte idrettsmenn - og kvinner - som er med i den nye storsatsningen «Landskampen» på TV3. Dæhlie, som er den mestvinnende vinterolympier noensinne, la opp i 2001 - men ligger ikke på latsiden av den grunn.

43-åringen holder seg i form ved å trene mellom tre og fire ganger hver uke. Men mye er forandret siden den gangen han var aktiv, avslører han til Seher.no.

- Får du fortsatt brev fra fansen, Bjørn?

- Ikke som før selvfølgelig, jeg fikk jo veldig mange brev og forespørsler tidligere. Hver dag. Fortsatt får jeg noen få. Men det er jo mange som fortsatt kjenner meg igjen. Jeg vil si at det er en riktig utvikling, sier han når Seher.no møter ham i forbindelse med innspillingen av TV3-programmet i svenske Åre.

Dæhlie benytter samtidig sjansen til å komme med et lite stikk til sin gode venn og «skikollega» gjennom mange år, Vegard Ulvang.
 
- Vi hører jo noen historier om barn som har møtt Vegard og som husker ham kun som «Gutta på tur»-Vegard - og som ikke i det hele tatt har plukket opp at han har gått på ski. Men sånn går det, det kommer nye helter...
 
Heldigvis er det brev med et positivt ladet innhold som fortsatt dukker opp i den tidligere skikongens postkasse.

- Folk skriver at de synes jeg gikk fort på ski og at de gjerne vil ha en autograf eller en hilsen. Jeg får fortsatt hyggelige brev, selv om de er færre nå, medgir Bjørn Dæhlie til Seher.no.

Bjørn Dæhlie er ikke den eneste stjernen som er med i det stjernespekkede TV3-programmet denne vinteren. Peter Forsberg, Per Elofsson, Hilde Gjermundshaug Pedersen, Daniel Franck, Andrine Flemmen, Espen Knutsen, Pernilla Wiberg, Torgny Mogren, Magdalena Forsberg og Hans Petter Buraas er bare noen av dem som skal være med i konkurransen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Petter Northug må bli tørr bak øra  

Se video med Bjørn Dæhlie her:[obj:media:9317]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer