- Vi holdt på drepe lille Martin

Anne-Kat. Hærland opplevde enhver lydassistents mareritt som nyansatt i NRK.

FORÅRSAKET NESTENULYKKE: Det holdt på å gå riktig galt sa Anne-Kat. Hærland var lydassistent på «Tande P» på NRK tidlig på 90-tallet. Foto: Seoghør.no / Kirsti I. Ertsås
FORÅRSAKET NESTENULYKKE: Det holdt på å gå riktig galt sa Anne-Kat. Hærland var lydassistent på «Tande P» på NRK tidlig på 90-tallet. Foto: Seoghør.no / Kirsti I. Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sist lørdag var det humordronningen Anne-Kat. Hærlands tur til å være gjest i den andre sesongen av «Litt av et liv» med Nadia Hasnaoui (48) på NRK1.

I programmet kom Hærland inn på både fyllekjøring og Ari Behn, farens død, og sin hobby matlaging. Også fortalte hun om hvordan hun begynte i NRK på 90-tallet, som lydassistent. Det var i forbindelse med dette at hun kom inn på en episode som kunne fått tragiskre følger.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

- Vi holdt på drepe han lille Martin i det Tande P.-programmet. Han kunne vært død nå, han. Han holdt på å ryke med, fortalte Anne-Kat. Hærland.

Nestenulykken skjedde etter sending, mens de rigget ned for kvelden.

- Jeg var oppe broa, og var på samband med headset med en svær klump av et sånn batteri, som jeg skulle demontere. Så mister jeg det akkurat idet han lille Martin kommer pilende. Vi var «så!» langt unna, forklarte hun, og viste avstanden mellom fingrene.

Lille Martin heter egentlig Martin Sørensen og var bare 9-10 år da han debuterte i «Tande P» i 1992.

- Han var jo ennå ikke blitt hard i hodet, han var jo så liten. Men det gikk bra, beroliget Anne-Kat. Hærland i «Litt av et liv» på NRK1 lørdag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: William og Kate i nestenulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer