Gwyneth Paltrow:

- Vi holdt på å dø

Hollywood-stjernen avslører dramatisk fødsel.

TOBARNSMOR: Gwyneth Paltrow er mor til barna Apple og Moses. Foto: Instagram/Gwyneth Paltrow
TOBARNSMOR: Gwyneth Paltrow er mor til barna Apple og Moses. Foto: Instagram/Gwyneth Paltrow Vis mer
Publisert

I 11 år var Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (49) gift med Coldplay-vokalisten Chris Martin (45). Sammen har de også barna Apple (17) Moses (15).

Begge fødslene, i henholdsvis 2004 og 2006, skjedde ved hjelp av keisersnitt. Nå avslører den talentfulle skuespilleren at fødselen med datteren var svært dramatisk, og at de begge to holdt på å miste livet.

- Det var et hastekeisersnitt med datteren min. Det var helt vilt. Vi døde nesten. Det var ikke bra, fortalte hun i podkasten «Armchair Expert» nylig, ifølge Page Six, og forsatte:

- Uansett, man får et stort arr på kroppen, og man tenker: «Åh wow, det pleide ikke å være der». Og det er ikke fordi det er noe negativt eller at man ønsker å dømme det, men man tenker: «Gode Gud».

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Urealistiske forventninger

Videre åpnet også Paltrow seg opp om de urealistiske forventningene kvinner møter om utseendet like etter en fødsel.

- Takk Gud for at det ikke fantes Instagram da jeg fikk barn. For når jeg ser noen skrive «Jeg fødte for to uker siden og nå har jeg vaskebrettmage», så tenker jeg bare «Wow, det var ikke slik jeg så ut».

- Det er jo fantastisk for den kvinnen som har vaskebrett, men det er absolutt et unntak. Vi blir matet med alle disse bildene av hvordan vi bør se ut hele tiden, både med og uten barn, kritiserte hun, ifølge nettstedet.

I mai fylte Apple 17 år og i den anledning kom skuespilleren med en hyllest til datteren på Instagram.

«Kan det virkelig stemme? 17 år i dag?? Min søteste jente … DU ER LIVET MITT! Du får meg til å le fra magen hver eneste dag. Du er briljant og hardtarbeidende. Du er helt og holdent DEG, noe jeg respekterer og beundrer utrolig mye», skrøt hun og fortsatte:

«Jeg kunne ønske jeg bare hadde en brøkdel av den selvinnsikten du har da jeg var på samme alder. Du er så inspirerende og bare utrolig kul. Jeg husker den morgenen du kom til verden og jeg kan ikke forstå at det er 17 år siden. Gratulerer med dagen, engelen min».

«Jeg er for gammel»

Tidligere delte Paltrow sjeldent bilder av barna på sosiale medier, men det siste året har hun delt litt mer fra privatlivet med fansen.

I september postet 49-åringen innlegg av både Apple og Moses med bare et par dagers mellomrom.

Paltrow og eksmannen gikk fra hverandre i 2014, og kort tid etter fant hun lykken på ny med «Glee»-produsenten Brad Falchuk (49). Duoen giftet seg høsten 2018.

«Goop»-grunnleggeren har flere ganger hyllet ektemannen i sosiale medier og til tross for at de virker svært forelsket, så var aldri planen at de skulle få barn sammen.

- Gode Gud, nei. Jeg er for gammel. Det er fantastisk at kvinner har mulighet til å få barn sent i 40-årene, men... Jeg tror ikke jeg kunne vært oppe hele natten med en baby. Jeg hadde ikke overlevd, fortalte hun i 2019, ifølge Contact Music.

I stedet koser 49-åringen seg med å oppdra Apple og Moses, i godt samarbeid med eksmannen Chris Martin.

«Shakespeare in Love»-stjernen har tidligere avslørt at datteren ikke alltid oppfører seg slik hun skal, men det synes hun er helt i orden.

- Vet du, jeg er nesten redd for å si det høyt, men opplevelsen med Apple er fantastisk. Hun er så smart, søt og morsom. Og så er hun litt uskikkelig, røpet hun til magasinet ES.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Beklaget oppførselen sin

Paltrow husker nemlig at hun ikke fulgte alle reglene hun fikk hjemmefra som ung selv heller. Ofte snek hun seg ut på kveldene og mens foreldrene var på ferie hadde hun fester hjemme.

- Min far fortalte meg noe da jeg i 20-årene unnskyldte meg for oppførselen min som tenåring. Han sa: «Du oppførte deg dårlig på alle de områdene du skulle oppføre deg dårlig». Han mente at den eneste gangen du trenger å bekymre deg for et barn er når de oppfører seg dårlig «på utsiden av boksen», delte hun videre med magasinet.

Derfor ser Hollywood-stjernen på datteren gjennom det hun kaller «Dette er det hun skal gjøre»-linsen.

- Hvis man ser på det på denne måten, så friker man ikke ut. Man dømmer ikke barna sine. Man skammer seg ikke. Man prøver å holde dem på riktig spor og har gode samtaler med dem. Så langt har det gått veldig bra for oss.

LES OGSÅ: - Ikke så bra som det burde være

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer