Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

- Vi holdt nesten på å forlove oss

Kom med romantisk avsløring.

NESTEN FORLOVET: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom og Paradise-vinner Petter Pilgaard fant tonen under første sesong av Farmen Kjendis. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Frida Andersen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

(Se og Hør): Petter Pilgaard (37) var konfransier under Se og Hørs Kjendisgalla, som gikk av stabelen søndag kveld, der han ledet et kjendistungt publikum gjennom årets kategorier og prisvinnere.

Petter har sammen med kjæresten Vendela Kirsebom (51) preget kjendisbildet det siste året.

Kjæresteryktene svirret som en myggsverm etter deltakelsen i «Farmen Kjendis», og i løpet av sommeren ble både forhold og eget TV2-program offentliggjort.

Ikke uventet ankom kjendisparet sammen på den røde løperen under gallaen, og de kunne samtidig formidle en fersk avsløring til Se og Hør.

- Vi holdt nesten på å forlove oss i Holmenkollen for noen dager siden, da vi hang ut fra Holmenkollen-hoppet, men vi venter litt, sa Vendela lattermildt.

Hun henviste til at utsikten rett og slett var så flott at et frieri hadde passet perfekt. Det var derfor ikke snakk om faktiske planer.

- Ringen var litt for stor. Jeg synes at hun fortjener en større ring, forklarte Petter.

Saken fortsetter nedenfor.

PREMIERE: «Petter + Vendela» har premiere på TV 2 Livsstil på mandag. Her er det første klippet fra episoden, hvor de to er med Lothepus på konsert. Video: TV 2 Vis mer

Super bonuspappa

Vendela Kirsebom har to barn fra tidligere forhold. Hun mener at Petter mestrer rollen som «bonuspappa».

- Han er super, han er veldig forståelsesfull. Jentene mine syntes at han var utrolig kul før vi ble sammen, så det er veldig hyggelig, fortalte Vendela.

- Jeg tenker bare at man aldri skal presse seg på. Man skal la folk få bestemme tempoet selv, det blir en overgang uansett, la Petter til.

Saken fortsetter nedenfor.

GJEV PRIS: Vendela Kirsebom stålte da hun søndag kveld mottok prisen for «Årets best kledde kvinne». Foto: Se og Hør
GJEV PRIS: Vendela Kirsebom stålte da hun søndag kveld mottok prisen for «Årets best kledde kvinne». Foto: Se og Hør Vis mer

Vendela Kirsebom ble dessuten kåret til «Årets best kledde kvinnelige kjendis».

- Nå følte jeg at jeg ble litt nervøs. Vet ikke om jeg er den best kledde i Norge, men utrolig hyggelig å få denne prisen. Jeg trodde ikke dette var sant i det hele tatt, sa Vendela da hun mottok prisen.

Møtte sin sjelevenn

Helt siden Se og Hør i februar kunne avsløre at Pilgaard og Kirsebom hadde funnet tonen, har de vært et av Norges mest omtalte kjendispar.

De har blant annet vist sin kjærlighet gjennom TV-serien «Vendela + Petter», der den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren ikke akkurat har holdt tilbake når det gjelder følelsene sine for 51-åringen.

- Hvordan skal jeg si dette? Det høres så klissete ut, men Jeg føler jeg har møtt sjelevennen min. Selv om vi på en måte er veldig ulike, så funker vi jo så bra sammen likevel, sa han under en episode.

Saken fortsetter nedenfor.

Fra "Vendela + Petter" på TV 2 Livsstil Vis mer

TV-profilen har også uttalt at han synes det er befriende å ha møtte et menneske som Vendela.

- En som jeg kan gjøre litt andre ting med. Rett og slett få litt andre verdier. Det tror jeg er sunt, delte Pilgaard i «Vendela + Petter».

Ønsker ikke barn

Selv om paret tilsynelatende er svært lykkelige sammen, har de ikke valgt å flytte sammen ennå. Vendela bor på Frogner med sine to døtre, som hun har med eksmannen Olaf Thommessen.

- Jeg skjønner at det kan føles spesielt for dem at moren deres er sammen med han fra Paradise og radioen. Jeg vil ikke komme og forstyrre deres liv. De må styre tempoet 100 prosent selv. Det eneste jeg vil, er å være en bra kjæreste for Vendela, sa Petter nylig i et lengre intervju med VG Helg.

Duoen har heller ikke planlagt å stifte familie sammen.

- Jeg har to barn som jeg er veldig fornøyd med og har ikke lyst på flere barn. Vi tok den praten før vi gikk ut med at vi hadde blitt et par, har Vendela delt med Seoghør.no.

- Jeg har heller ikke lyst på barn, så derfor har vi det så behagelig sammen, la Petter til.

LES OGSÅ: Se kjendisene på den røde løperen