Adrian Sellevoll og Viktoria Olsen Brakstad:

- Vi henger mye sammen, og har god kjemi

Slik svarer «Ex on the Beach»-Adrian og «Love Island»-Viktoria på romanseryktene.

ROMANSERYKTER: De siste ukene har det blitt spekulert på om Adrian Sellevoll og Viktoria Brakstad har funnet tonen. Nå svarer de på romanseryktene. Foto: Marie Røssland, Andreas Fadum
ROMANSERYKTER: De siste ukene har det blitt spekulert på om Adrian Sellevoll og Viktoria Brakstad har funnet tonen. Nå svarer de på romanseryktene. Foto: Marie Røssland, Andreas Fadum Vis mer
Publisert

De har vært med i hvert sitt realityprogram, og begge forelsket seg på TV. Adrian Sellevoll (21) i «Ex on the Beach» og Viktoria Olsen Brakstad (26) i «Love Island».

Da de omsider hadde kommet hjem til Norge igjen, og ut av realityboblen, sprakk også romansene de hadde opparbeidet seg i hver sin villa. Adrians forhold med Melina Johnsen (22) tok slutt, mens Viktoria var en av deltakerne som dro hjem fra «Love Island» uten å finne den store kjærligheten.

Nå ser det imidlertid ut til at de to realityprofilene har funnet tonen med hverandre.

- Henger mye sammen

Det var ved juletider de to turtelduene først ble kjent, og møtene mellom dem ble godt dekket i sosiale medier. Både på fest, men også i roligere sammenhenger.

Det fikk blant annet fansen til å spekulere voldsomt i om det har oppstått romantiske følelser mellom realitydeltakerne.

FØLELSER?: Adrian Sellevoll forteller til Se og Hør at han har tilbrakt en del tid med Viktoria fra «Love Island» i det siste. Foto: Andreas Fadum
FØLELSER?: Adrian Sellevoll forteller til Se og Hør at han har tilbrakt en del tid med Viktoria fra «Love Island» i det siste. Foto: Andreas Fadum Vis mer
VIL HA KJÆRESTE: Viktoria Olsen Brakstad meldte seg på «Love Island» for å finne kjærligheten. Foto: Marie Røssland
VIL HA KJÆRESTE: Viktoria Olsen Brakstad meldte seg på «Love Island» for å finne kjærligheten. Foto: Marie Røssland Vis mer

Til Se og Hør verken avkrefter eller bekrefter Adrian at de to er blitt et par.

- Jeg henger mye med Viktoria når jeg er i Oslo. Jeg er blitt godt kjent med henne gjennom kompisen min Andreas (Kronheim, journ.anm.), som også var med på «Love Island», forteller Adrian.

- Hun er dritsøt

Adrian, som for tiden befinner seg i Milano der han spiller inn sin nye musikkvideo, forteller at duoen feiret nyttårsaften sammen, og hadde noen koselige dager sammen før han reiste av gårde.

- Vi feiret nyttårsaften sammen på Bygdøy, også var vi sammen de to dagene etter, hjemme hos henne, forteller han.

- Er dere kjærester?

- Ikke foreløpig. Hun er dritsøt. Vi henger mye sammen og har god kjemi.

EKSER: «Ex on the Beach»-deltager Adrian Sellevoll ofret ikke et blikk på eksen Melina Johnsen på avslutningsfesten til skandale-programmet. Video: Ørjan Ryland Vis mer

Brudd

Helt siden Adrian kom hjem fra «Ex on the beach»-innspillingen har ting gått i ett for 21-åringen, med både modelloppdrag og musikkutgivelser. Slik ting er nå, er ikke Adrian sikker på om han egentlig har tid til noen kjæreste med det første.

- Alt dette med Melina også, gjør at jeg kanskje ikke er så keen på et forhold nå. Men man skal aldri si aldri. Ting kan skje, og det er fort gjort, sier realitystjernen.

Det var på premierefesten til «Ex on the Beach» i august, at Adrian og Melina kunne avsløre overfor Se og Hør at de to hadde blitt et par.

En drøy måned senere gikk de imidlertid fra hverandre.

- Vi er ikke sammen lenger, og jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre. Mer enn det ønsker jeg ikke å si. Jeg er ikke på jakt etter noe nytt forhold nå, uttalte Melina den gang.

Adrian bekreftet også bruddet, men ønsket ikke å kommentere saken ytterligere.

EX ON THE BEACH: «Ex on the Beach»-deltagerne leser meldinger de får på Instagram. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland Vis mer

- Jeg liker eldre damer. De har litt mer vett i hodet. Det er det som er perfekt med Viktoria, uttaler Adrian til Se og Hør i dag.

Nyttårskyss

Viktoria, som er fem år eldre enn Adrian, forteller til Se og Hør at duoen møttes for første gang ved juletider, da hun besøkte Bergen. Siden da har de hatt jevnlig kontakt, og har møttes når Adrian har vært i Oslo.

- Forholdet vårt er vel egentlig slik det ser ut i sosiale medier, forteller Viktoria, og referer til de mange videosnuttene de har delt av hverandre der.

Hun bekrefter også at de to feiret nyttårsaften sammen.

- Fikk du et nyttårskyss?

- Ja, jeg fikk et nyttårskyss, avslører 26-åringen og flirer.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

TV-VILLA: Den ferske programlederen, Tone Damli, viser fram villaen hvor håpefulle «Love Island»-deltakere skal bo. Video: Marie Røssland Vis mer

Motsetninger

Selv om Viktoria innrømmer at hun har funnet en god tone med Adrian, avkrefter hun at de to er blitt kjærester i dag.

- Nei, vi er ikke kjærester. Tiden vil vise, og det mellom oss er fortsatt ganske ferskt, sier hun, og legger til at de to egentlig er ganske forskjellige.

- Adrian er veldig utadvendt og tar mye plass. Kanskje det motsatte av meg. Han får meg til å le, og får de morsomme sidene ut av meg. Det liker jeg veldig godt, sier hun til Se og Hør.

DRAMA: Det har begynt å oppstå gniste rmellom Melina og Adrian, og stemningen blir derfor svært dårlig da Melina tar Adrian og Sandra i å ha sex under en fest. Video: Discovery Vis mer

LES OGSÅ: Måtte opereres under kjærlighetsferien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer