- Vi henger ikke sammen på fritiden

Ylvis-brødrene legger ikke skjul på at de kan gå lei av hverandre.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Brødrene Vegard og Bård Ylvisåker har gjort stor suksess på TVNorge med sitt populære talkshow.

I tillegg har de to komikerene reist verden rundt etter sin enorme YouTube-suksess med singelen «The Fox».
 

Holder avstand privat

Men til Seoghør.no avslører brødrene at de ikke er mye sammen når kameraene slått av.

- Joda, vi blir lei av hverandre. Det er ikke sånn at det skjer i løpet av dagen, vi er jo profesjonelle.  Men vi kan bli lei sånn generelt.

De populære komikerene - som fra høsten skal lede sitt talkshow «Ylvis» direkte fra Folketeateret i Oslo - sier de bevisst holder litt avstand fra hverandre når de ikke er på jobb.

<strong>ELLEVILLE TILSTANDER:</strong> Ylvis-guttene sørget for høy stemning da de surfet over publikum i båter på TVNorges høstlansering torsdag. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
ELLEVILLE TILSTANDER: Ylvis-guttene sørget for høy stemning da de surfet over publikum i båter på TVNorges høstlansering torsdag. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

- Vi henger jo ikke sammen på fritiden. Det er sjeldent. Men vi har jo barn i felles barnehage, så det blir mye kjøring frem og tilbake, sier Bård og Vegard.

Også sommerferien planlegger de to å tilbringe på hver sin kant, med sine familier. Men de spøker med at de kanskje får selskap av sine kolleger fra «Ylvis»-programmet, Magnus Devold og Calle Hellevang-Larsen.

- Jeg deler tiden min på hver, det blir to uker med Bård og to uker med Vegard, sier Magnus med et smil til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Ylvis tok pressen på senga

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer