- DIDRIK ER OGSÅ BRA: Selv om Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh synes det var kjedelig at svenske Anna røk ut, heier de også på norske Didrik. - Jeg tror vi har en sjanse til å vinne igjen, sier Andreassen Foto: Stella Pictures
- DIDRIK ER OGSÅ BRA: Selv om Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh synes det var kjedelig at svenske Anna røk ut, heier de også på norske Didrik. - Jeg tror vi har en sjanse til å vinne igjen, sier Andreassen Foto: Stella PicturesVis mer

- Vi heier litt på Didrik også!

«Bobbysocks»-jentenes MGP-favoritt røk ut igår - men...

SEHER.NO:  «Bobbysocks»-jentene  Elisabeth Andreassen (52) og Hanne Krogh (54) har ikke lagt på skjul på at svenske Anna var en av deres store favoritter.

- Det er veldig synd at Anna Bergendahl ikke gikk videre, Sverige har jo liksom alltid vært med. Men det er nok også litt av problemet, folk tenker at de alltid er med - og det er meget skummelt stemmemessig, sa Andreassen til Seher.no fredag ettermiddag.

Men nå aner de håp for en norsk seier, nok en gang.

- Didrik er jo også bra! Jeg tror vi har en sjanse til å vinne igjen. Så kan vi jo gjøre det slik at Sverige arrangerer i steden for Norge, sier Andreassen lattermildt.

I år er det 25 år siden «La det Swinge» gikk til topps i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen. Og dette feirer de med en gjenforening. I den anledning hadde de i dag konsert på Byporten kjøpesenter i Oslo.

- Det er helt utrolig å stå her sammen igjen etter 25 år. Vi vil gjerne takke alle for entusiasmen som har blitt vist oss opp gjennom årene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun ble offer for et stort system