- Vi hatet hverandre

Forholdet mellom Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone har ikke alltid vært på topp.

RAMBO: En av Stallones mest kjente og ikke minst tøffeste rollefigurer er John Rambo. Foto: All Over Press
RAMBO: En av Stallones mest kjente og ikke minst tøffeste rollefigurer er John Rambo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernene Sylvester Stallone (67) og Arnold Schwarzenegger (66) var to av 80-tallets største actionhelter.

Schwarzenegger spilte i filmer som «Terminator», «Predator» og «Commando», mens Stallone hadde hovedroller i slagkraftige filmer som «Rambo» og «Rocky».

POPULÆR: Sylvester Stallone slo for alvor gjennom med «Rocky»-filmene. Her sammen med svenske Dolph Lundgren. Foto: Scanpix
POPULÆR: Sylvester Stallone slo for alvor gjennom med «Rocky»-filmene. Her sammen med svenske Dolph Lundgren. Foto: Scanpix Vis mer

Rivaliseringen mellom de to skuespillerene var til å ta og føle på. Men samtidig som de hatet hverandre, presset de også hverandre til å jobbe enda hardere.

- Man kan si at vi hatet hverandre, men på en bra måte. Det er som med Muhammed Ali. Du vil lete etter en motstander som gjør at man står opp om morgenen og presser seg til det ytterste og ikke lar noe være til tilfeldighetene, sier Stallone ifølge Female First.

TERMINATOR: I'll be back, sa Arnold Schwarzenegger som The Terminator. Replikken har blitt et av verdens mest kjente filmsitater. Foto: Stella Pictures
TERMINATOR: I'll be back, sa Arnold Schwarzenegger som The Terminator. Replikken har blitt et av verdens mest kjente filmsitater. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hvis regissøren forteller deg at vi må jobbe tre timer til, selv om du allerede har jobbet 15 timer, så sier du «Ok» hvis det blir bedre enn det den andre gjør. Vi syns begge to at det er sensasjonelt, ellers hadde vi ikke jobbet så hardt. Det er som to fotballrivaler, sier Stallone om sin relasjon til Schwarzenegger.

De siste årene har actionheltene blitt gode venner og dessuten spilt mot hverandre i flere filmer- blant annet i filmen «The Expendables», som er regissert av Sylvester Stallone. I år er de to muskelbuntene aktuelle med filmen «Escape Plan».

LES OGSÅ: - Jeg stiller meg i døren med pannebånd og slakterkniv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer