- Vi hater William og Kate

Artisten bak de kontroversielle Utøya-uttalelsene vekker igjen oppsikt.

SETTER SINNENE I KOK: Morrissey langet ut mot prins William og hans kone Kate Middleton i Argentina. Det har ført til mange sinte reaksjoner i hans hjemland. Foto: Stella Pictures
SETTER SINNENE I KOK: Morrissey langet ut mot prins William og hans kone Kate Middleton i Argentina. Det har ført til mange sinte reaksjoner i hans hjemland. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Storbritannia og Argentina er for tiden innblandet i en kraftig ordstrid om eierskapet til øygruppen Falklandsøyene - 30 år etter at de utkjempet en krig om de samme øyene, som Storbritannia vant.

Derfor var det nok mange briter som satte teen i halsen da de fikk se bilder av artisten Morrisseys konsert i Argentina.

Iført en t-skjorte med tittelen «Vi hater William og Kate» skal artisten og hans band ha ropt «Falklandsøyene er argentinske» til over 15.000 jublende fans.

I juli - kun få dager etter terrorangrepet på Utøya - fikk Morrissey mye kritikk da han uttalte fra scenen: – Vi lever alle i en morderisk verden, som hendelsene i Norge har vist. Likevel er dette ingenting sammenlignet med hva som skjer i Mc Donald's og Kentucky Fried S*** hver dag, ifølge Daily Mirror.

Uttalelsene ble oppfattet som groteske og skapte harme både i Norge og i utlandet.

Morrisseys siste uttalelser om Falklandsøyene har også ført til mange kraftige reaksjoner fra britiske lesere.

- Han burde bli ignorert av alle verden rundt resten av livet, skriver leseren Edward Reynolds på nettsiden til Daily Mirror.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å snakke om Demi