- Vi hater den ikke, men...

Britneys nye musikkvideo ffaller ikke helt i smak. Se videoen!

FÅR KRITIKK: Dansingen uteblir fra Britneys nye video, etter at hun tilbragte mange uker i studio med dansetrening. Foto: All Over Press
FÅR KRITIKK: Dansingen uteblir fra Britneys nye video, etter at hun tilbragte mange uker i studio med dansetrening. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Da paparazzi-fotografene tok bilder av Britney Spears (29) i midten av januar på vei ut av dansestudioet, skrev kjendismediene at hun så helt utslitt ut. Grunnen var all dansetreningen til hennes nye musikkvideo til sangen «Hold it against me».

Nå er videoen sluppet, men mottar lunkne kritikker.

Se musikkvideoen på YouTube!

«Vi hater den ikke, men... Skulle ikke Britney danse i denne videoen? Altså, virkelig danse? Om hun tilbragte flere uker i dansestudioet for å øve på koreografi, ønsket vi jo å se akkurat det», skriver kjendisbloggeren Perez Hilton på sine nettsider.

Britney jobbet sammen med koreografen Brian Friedman til den nye musikkvideoen.

- Dette er en danse-video. Gjennomkjøringene kan bli ganske tunge. Vi prøver å ta det rolig foreløpig, og prøver å ikke drepe oss helt ennå. Men ettersom vi nærmer oss slutten, kommer vi definitivt til å skade ryggene våre, sa koreografen til britiske Ok! i januar.

Men dansingen lar vente på seg i videoen. Perez Hilton legger skylden på redigeringen.

«Vi får legge mye av skylden på redigeringen. Men den var sannsynligvis redigert sånn med vilje, for å skjule at noe har skjedd. Det vi alle har vært redde for, at vår kjære Britney ikke kan danse som hun en gang kunne».

Se musikkvideoen på YouTube!

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun så helt utslitt ut