Isabel Raad:

- Vi har ventet på å gjøre dette

Influenseren planlegger å flytte sammen med sin britiske kjæreste.

BLIR SAMBOER: Influenser Isabel Raad røper flytteplaner. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BLIR SAMBOER: Influenser Isabel Raad røper flytteplaner. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at influenser Isabel Raad (27) har funnet lykken med britiske Jack Beaumont.

I januar delte hun en rekke bilder av den nye flammen fra den omstridte ferieturen sin til Dubai.

Nylig reiste Raad nok en gang utenlands for å treffe Beaumont, og den siste tiden har hun delt flere romantiske bilder sammen med sin store kjærlighet. Akkurat nå befinner paret seg på Maldivene, der de nyter late dager med sol og sommer.

REAKSJONENE HAGLET: Isabel Raads blogglesere var svært observante da hun delte et helt vanlig antrekksbilde på bloggen. Video: Rød Løper Vis mer

I en video på sin Youtube-kanal røper influenseren at hun og kjæresten planlegger å flytte sammen innen kort tid. Avsløringen kommer under en spørsmålsrunde der 27-åringen blir spurt om hun og Beaumont skal flytte sammen snart.

- Planen er å flytte sammen i mai. Vi får se når i mai, jeg tror det kommer til å bli mot slutten. Vi har ventet på å gjøre dette, sier Raad i videoen.

VG omtalte saken først.

Raad vil ikke røpe hvor de har planer om å flytte, men hun avslører at det verken vil bli i Norge eller Beaumonts hjemland Storbritannia.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Isabel Raad, foreløpig uten å lykkes.

FLYTTER SAMMEN: Kjærligheten blomstret videre for «Love Island»-vinnerne Nora Haukland og Johannes Klemp, og nå blir de offisielt samboere. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Kine Falch Vis mer

Hintet om Dubai

Isabel Raad har tidligere fortalt at hun har hatt lyst til å flytte til Dubai, men det er ikke kjent om det er dit de nå planlegger å flytte.

27-åringen har reist til ferieparadiset flere ganger de siste månedene. Det har hun fått krass kritikk for - fordi UD fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land.

Senest i slutten av mars valgte Raad å reise utenlands. Det valget begrunnet hun med at hun ønsket å tilbringe mer tid med den hun elsker.

«Jeg setter vanvittig stor pris på alle dere fantastisk fine mennesker som følger meg og ikke minst som aktivt engasjerer seg i mine sosiale medier. Derfor ønsker jeg ikke å lyve/skjule noe som helst for dere, og jeg ønsker alltid å være det beste forbildet jeg kan være ut ifra mine forutsetninger», skrev Raad til sine over 271 000 følgere på Instagram da.

NY SERIE: Isabel Raad lovet å vise frem alle sider av seg selv i sin egen serie. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Hun fortsatte:

«Denne pandemien er en situasjon ingen kunne forutse hvordan de ville takle og alle takler det ulikt. Uten videre bortforklaringer har jeg bestemt at jeg reiser bort for å være med den jeg elsker i en periode».

Influenseren understreket at hun ville følge alle smitteverntiltak på reisen.

«Ettersom vi ikke slipper noen inn i Norge nå og ingen aner hvor lenge det vil vare, velger jeg å reise ut for å være med kjæresten min på ubestemt tid», skrev hun avslutningsvis.

TREKKE SEG: Isabel Raad ville trekke seg etter første etappe av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis. Vis mer

- Datet en stund

Også like før nyttårsaften reiste Raad til Dubai. Det var også da hun viste kjæresten ordentlig frem i sosiale medier.

I januar fortalte Raad mer om forholdet til Beaumont i en episode av podkasten «Suzy & Konny - alt eller ingenting». Der fortalte hun om årsaken til at hun valgte å vise frem flammen i sosiale medier på dette tidspunktet.

- Vi har datet nå en liten stund, og jeg har ikke delt noe om han tidligere. Det føles bare så sykt rett, og jeg er veldig stolt over ham. Også er det veldig rart når jeg deler hele livet mitt til vanlig å ikke dele en så stor del av livet mitt, sa Raad.

- Jeg er veldig, veldig happy, la hun til.

LES OGSÅ: Var redd kona skulle dumpe ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer