- Vi har vært separert i flere måneder

Filmstjernen avslørte ekteskapsproblemene etter påstander om utroskap.

SNART SINGEL IGJEN: Elizabeth Hurley avslørte på Twitter søndag at hun har vært separert fra ektemannen Arun Nayar i flere måneder. Foto: All Over Press
SNART SINGEL IGJEN: Elizabeth Hurley avslørte på Twitter søndag at hun har vært separert fra ektemannen Arun Nayar i flere måneder. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den gifte modellen og skuespillerinnen Elizabeth Hurley (45) ble midtpunktet i en rykteflom om utroskap, etter at den britiske tabloidavisen News Of The World søndag publiserte et bilde, hvor hun kysser cricketstjernen Shane Warne.

Bildet førte til at Hurley, som har vært gift med den indiske forretningsmannen Arun Nayar siden 2007, avslørte på nettstedet Twitter at hun ikke lenger bor sammen med ektemannen.

«Dette har ikke vært en god dag. For ordens skyld vil jeg si at min ektemann Arun og jeg har vært separert i flere måneder. Vår familie og våre nærmeste venner vet dette», skriver hun.

Hurley - som tidligere har datet filmstjernen Hugh Grant og har en sønn med forretningsmannen Steve Bing - har imidlertid ikke kommentert kjærlighetsryktene rundt henne og Shane Ward.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Avslører sin kontroversielle diett