Elisabeth Moss røper kjæreste:

- Vi har vært sammen i over ett år

«The Handmaid's Tale»-stjernen avslører hemmelig kjæreste.

I VINDEN: Hollywood-stjernen Elisabeth Moss har blant annet vunnet to Emmy Awards og to Golden Globe Awards for sine skuespillerprestasjoner. Foto: NTB Scanpix
I VINDEN: Hollywood-stjernen Elisabeth Moss har blant annet vunnet to Emmy Awards og to Golden Globe Awards for sine skuespillerprestasjoner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Elisabeth Moss (37) har skapt seg et navn i Hollywood gjennom TV-serier som «Mad Men» og «West Wing». Og etter at hun i 2017 fikk hovedrollen som June Osborne i HBO-suksessen «The Handmaid's Tale», har den talentfulle skuespilleren virkelig vært på alles lepper.

Men det er ikke bare profesjonelt det går bra for 37-åringen om dagen. Hun er nemlig også lykkelig forelsket - og har vært det en god stund.

Det avslører Moss selv.

- Han heter John. Vi har vært sammen i over ett år, forteller hun til Sunday Times, ifølge Contact Music.

- På en måte så ønsker jeg å verne om privatlivet mitt, men på en annen måte så bryr jeg meg ikke. Jeg elsker ham. Så jeg tar det som det kommer. Han er fantastisk og jeg er lykkelig, utdyper hun videre.

Avsløringen kommer kort tid etter at Moss hintet om at hun var i et forhold. Ifølge Contact Music har det nemlig nylig versert rykter om at hun datet Tom Cruise (57), og at de to både planla bryllup og barn sammen.

- Dette vet jeg ingenting om. Det ville vært fryktelig for meg og kjæresten min hvis det stemte. Han er sikkert en flott fyr, men jeg har aldri møtt ham, svarte skuespilleren, som på lik linje med Cruise er medlem av den kontroversielle scientologikirken, da hun fikk høre om spekulasjonene.

- Traumatisk ekteskap

Høsten 2009 giftet Moss seg med «Saturday Night Live»-komikeren Fred Armisen (52). Duoen hadde den gang kun vært kjærester i ett år, og TV-stjernen har hevdet at forholdet ikke var spesielt lykkelig.

- Ekteskapet var utrolig traumatisk og forferdelig. Jeg er glad for at det er et tilbakelagt kapittel, og at det ikke skjedde da jeg var 50 år. Jeg er glad jeg ikke fikk barn. Forhåpentligvis kommer aldri det samme til å skje meg igjen, delte hun med New York magazine i 2014.

Bare åtte måneder etter bryllupet søkte Elisabeth om skilsmisse fra ektemannen, og oppga den gang «uforsonlige forskjeller» som årsaken til bruddet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Armisen har tidligere tatt på seg hele skylden for det bitre bruddet.

- Jeg var en forferdelig ektemann og en forferdelig kjæreste. Jeg synes synd på alle som har vært sammen med meg, avslørte han i et radiointervju med Howard Stern.

«Anchorman»-skuespilleren fortalte videre at han prøvde å jobbe med sin dårlige oppførsel, men at han alltid blir revet med i starten av et forhold.

- Jeg vil ha alt med én gang. Jeg vil gifte meg... Og jeg har flyttet sammen med mange jenter altfor tidlig... Og etter ett eller to år blir jeg redd, forklarte han.

Video: HBO Nordic Vis mer

LES OGSÅ: Nå bekrefter Shawn Mendes forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer