<strong>NOMINERT:</strong> Håvard Lilleheie og Randi Liodden kom sammen. Sistnevnte var nominert til pris for årets morsomste på internett. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NOMINERT: Håvard Lilleheie og Randi Liodden kom sammen. Sistnevnte var nominert til pris for årets morsomste på internett. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Humorprisen 2020:

- Vi har vært sammen i noen år

Flere berømtheter tok turen da Norges morsomste skulle hedres.

Publisert

Fredag kveld var landets morsomste samlet på Christiania Teater i Oslo sentrum, der Humorprisen skulle deles ut. Profiler fra tv, scene og nettet hadde alle møtt opp for å knive om de prestisjetunge prisene. I fjor var det Kevin Vågenes som tok storeslem, med pris for både årets humorprogram, «Parterapi», og årets morsomste på tv.

Vågenes er på nytt nominert til årets humorprogram. I de andre kategoriene er flere kjente og ferske nykommere også nominert. En som hadde tatt turen for å få med seg begivenheten, som også skulle dele ut pris, var Stian Blipp (29).

- Jeg tror det her blir en fantastisk kveld, sier han til Se og Hør.

- Sporty

Blipp har selv drevet med humor i mange år, både på tv og fra scenen. I disse dager er det imidlertid trolig «Senkveld» folk kjenner han best fra, der han og Helene Olafsen (29) i kjent stil intervjuer kjente gjester og finner på pek.

<strong>GLEDET SEG:</strong> Stian Blipp fortalte at han gledet seg til kvelden. Her poserer han med Anne Lindmo. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GLEDET SEG: Stian Blipp fortalte at han gledet seg til kvelden. Her poserer han med Anne Lindmo. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

I fjor ble Blipp far for første gang, da han og kona Jamina (32) fikk dattera Noelle. Nå er det snart Olafsens tur, da hun og samboeren Jørgen Nilsen (29) venter sin første i vår.

- Jeg tror de kommer til å kalle ham Brutus, og at de sikkert drar på joggetur når han så vidt har blitt et halvt år. De blir nok en meget sporty familie. De er ikke helt som oss. Hjemme spiller vi Playstation og drikker brus, flirer Blipp.

Humorpar

Håvard Lilleheie (46) dukket også opp på festen. Han skulle ikke stå på scenen, men nyte showet fra salen. Med seg hadde han kjæresten, Instagram-komikeren Randi Liodden (31). Forholdet har ikke vært noe omtalt i norske medier, men de to har holdt koken i flere år allerede.

<strong>SAMBOERE:</strong> Lilleheie og Liodden har vært sammen i flere år, og er i tillegg samboere. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SAMBOERE: Lilleheie og Liodden har vært sammen i flere år, og er i tillegg samboere. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Vi har vært sammen i noen år nå, og bor sammen. Det er veldig deilig å ha en som ler av vitsene mine, og jeg tror Håvard synes det er deilig med en som tidvis kan le av ham, fleiper Liodden.

Hun var nominert til pris for årets morsomste på nett. På Instagram legger hun ut satiriske bilder, gjerne omhandlende aktuelle temaer som politikk og det generelle nyhetsbildet. Hun følges av 56 000.

- Det hadde vært gøy med pris, sier hun.

<strong>DELER UT PRIS:</strong> Einar Tørnquist viser hvor mye han gleder seg. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
DELER UT PRIS: Einar Tørnquist viser hvor mye han gleder seg. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Einar Tørnquist (37) var også en selvskreven gjest. Han skulle egentlig dele ut pris med sin velkjente podkast-makker Jan Thomas (53), men i siste liten avlyste kjendisstylisten. De var heldigvis raskt ute med å finne en erstatter - Erlend Elias Bragstad (37).

<strong>ERSTATTER:</strong> Erlend Elias Bragstad måtte brått dele ut pris. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
ERSTATTER: Erlend Elias Bragstad måtte brått dele ut pris. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Selvbruning

Bragstad sier til Se og Hør at han ikke var fornøyd med manuset han fikk tildelt, og derfor har skrevet et nytt.

- Jeg har lyst til å være morsom på min måte. Jeg så ikke poenget med å vitse om kroppen til Jan Thomas sammenliknet med min, forteller han.

<strong>BRUN:</strong> Erik Sæter forteller at han hadde et uhell med brorens selvbruingskrem. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BRUN: Erik Sæter forteller at han hadde et uhell med brorens selvbruingskrem. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Stylistens lillebror, tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Erik Anders Sæter (23), var også på prisutdelingen. Om en ukes tid reiser han på ferie til varmere strøk, og hadde i den anledning lagt seg i solarium. Da sola tærte mer på enn ventet, benyttet han seg av en krem han lånte av storebroren.

Kremen var nemlig selvbruning, som medførte en noe mer intens brunfarge enn hva Sæter hadde forventet.

- Jeg har noen skjolder her og der. Jeg har forsøkt å skrubbe bort det verste, sier han.

Se flere bilder av årets gjeng på Humorprisen:

<strong>TIL STEDE:</strong> Lene Kongsvik var klar for fest. Foto: Tor Lindseth
TIL STEDE: Lene Kongsvik var klar for fest. Foto: Tor Lindseth Vis mer
<strong>TIL STEDE:</strong> Pernille Sørensen og Kristin Skogheim. Foto: Tor Lindseth
TIL STEDE: Pernille Sørensen og Kristin Skogheim. Foto: Tor Lindseth Vis mer
<strong>TIL STEDE:</strong> Anne Rimmen og Ailo Gaup. Foto: Tor Lindseth
TIL STEDE: Anne Rimmen og Ailo Gaup. Foto: Tor Lindseth Vis mer
<strong>TIL STEDE:</strong> Christian Mikkelsen. Foto: Tor Lindseth
TIL STEDE: Christian Mikkelsen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
<strong>TIL STEDE:</strong> Steinar Sagen. Foto: Tor Lindseth
TIL STEDE: Steinar Sagen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
<strong>TIL STEDE:</strong> Tore Sagen. Foto: Tor Lindseth
TIL STEDE: Tore Sagen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
<strong>TIL STEDE:</strong> Vidar Magnussen og Åslaug Løseth Magnusson. Foto: Tor Lindseth
TIL STEDE: Vidar Magnussen og Åslaug Løseth Magnusson. Foto: Tor Lindseth Vis mer
<strong>TIL STEDE:</strong> Hasse Hope og Erik Solbakken. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TIL STEDE: Hasse Hope og Erik Solbakken. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: I parterapi etter sønnens kreftsykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer