- Vi har vært på hyttetur sammen

«71 grader nord»-kjendisene ble venner for livet under innspillingen.

GODE VENNER: Ifølge Kristin Krohn Devold ble flere av «71 grader nord»-deltagerne svært gode venner under innspillingen, og har god kontakt i dag.  Foto: TVNorge
GODE VENNER: Ifølge Kristin Krohn Devold ble flere av «71 grader nord»-deltagerne svært gode venner under innspillingen, og har god kontakt i dag. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO:  Mandag 10. mai er det duket for finale i kjendisutgaven av «71 grader nord» på TVNorge.

I løpet av ti nervepirrende og utfordrende episoder har én og én av kjendis-deltagerne måttet forlate konkurransen, og Kristin Krohn Devold (48), Cato Zahl Pedersen (51), samt Harald Martin Brattbakk (39) er de som står igjen og skal kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis».
 
Selv om det har vært en beintøff konkurranse deltagerne mellom, har det imidlertid vært mye følelser i programmet, og da særlig hver gang noen har måttet forlate gjengen.

Ifølge Kristin Krohn Devold fikk nemlig flere av deltagerne god kontakt under innspillingen og ble nære venner.

48-åringen innrømmer også at noe av det beste med å ha vært med på turen var alle de fantastiske menneskene hun ble kjent med.

- Det beste med «71 grader nord» var å oppleve hva kroppen er i stand til. Det var en god opplevelse sånn fysisk. Og så var det alle de flotte folka man ble kjent med. Det var en fantastisk gjeng, sier hun til Seher.no. 

Ifølge Kristin fikk hun spesielt god kontakt med Kjersti (Grini), Cato og Stig, og det var også derfor hun synes det var så trist at Stig måtte reise hjem under semifinalen mandag.

- Det var veldig, veldig synd synes jeg. Det var fire av oss - Kjersti, Stig, Cato og meg selv, som fikk et veldig nært forhold. Vi fant hverandre tidlig og hadde det utrolig hyggelig sammen. Derfor var jeg veldig lei meg da både Kjersti og Stig måtte reise hjem. Og så var det trist for da var vi bare to igjen, sier hun.

I etterkant av «71 grader nord»-innspillingen har flere av deltagerne opprettholdt kontakten, og ifølge Kristin ser hun vennene ganske regelmessig. 

- Vi har hatt masse kontakt etterpå, ja. Nylig var vi blant annet på hyttetur sammen, og så har vi vært ute på byen sammen. Det er kjempegøy, forteller hun. 

Til forskjell fra mange andre realityserier, var det svært lite konflikter og krangling mellom «71 grader nord»-deltagerne i løpet av de fire ukene innspillingen pågikk. Og Kristin tror den gode kjemien som utviklet seg innad i gruppen, er grunnen til at flere  er gode venner i dag.

- Det var ingen intriger og ingen ble uvenner. Det var ingen konflikter, og det er nok kanskje ikke så vanlig i realityserier, nei. Det var bare veldig hyggelig, sier hun.

Også tv-kokk Lars Barmen (46), som røk ut i episode åtte, har tidligere fortalt at menneskene han møtte var det beste med realitydeltagelsen.

- Det har vært en helt fantastisk opplevelse. Det beste var møtet med gjengen. Vi ble så nært knytta til hverandre, og det var en fantastisk gjeng. Ingen sure miner og alle trivdes godt sammen. Det var tre fjerdedeler av turen det, har han uttalt til Seher.no.

Se finalen i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge mandag 10. mai kl. 20.30! Se Seher.nos tv-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg visste ikke hvem han var